Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość queen bee baby

Wkurza mnie pewien typ ludzi jak moja kolezanka

Polecane posty

Gość queen bee baby

Beznadziejni są ludzie, którzy niby coś ci wybaczą ale potem jak im coś nie przypadnie do gustu to wywleką to co było i piszą ci że jesteś podła bo dawno temu zrobiłaś głupstwo. Szkoda tylko, że nie widzą tego co sami zrobili i ilu ludzi skrzywdzili np rozwalając związek we własnej rodzinie :o

Gość gość
sama jestes beznadziejna

Gość queen bee baby
jasne, pewnie sam/sama jesteś takim głupim typem co tylko czeka żeby komuś dopiec

Gość gość
narazie ty wywlekasz wywloko

Gość queen bee baby
ciekawe co wywlekam? To publiczne forum i mogę pisać co chcę, a jak chcesz sobie poobrażać to stań przed lustrem i wywłokuj ile wlezie.

Gość gość
to nie pisanie to p.i.e.r.d.o.l.e.n.i.e kotka za pomoca mlotka cwoku bez chrakteru

Gość queen bee baby
LOL charakterem wg Ciebie jest posługiwanie się wulgaryzmami? To faktycznie go nie mam 🖐️

Gość gość
jeśli to było coś poważnego to wcale się nie dziwię, że wypomina. Przecież w prawdziwej przyjaźni nie robi się świństw

Gość queen bee baby
ona nie była nigdy moją przyjaciółką. Ja dla niej istniałam tylko wtedy kiedy wszyscy inni ją olali. Ja zawsze słuchałam o jej problemach ale o swoich już nie mogłam powiedzieć bo zawsze liczyła się tylko ona, a tak naprawdę nigdy nie miała źle w zyciu, tylko wymyslała problemy. Tak jest do dzisiaj. Niby była za mną ale to nie przeszkadzało jej obgadywać i trzymać z ludźmi którzy mnie dręczyli w szkole. Wtedy kiedy to się stało miałam straszny chaos w życiu, dodatkowo początki zaburzeń emocjonalnych i po prostu po tylu latach milczenia miałam jej dosyć i nagadałam jej i jej rodzinie. To długa historia, nie chce jej tu opisywać, wtedy ona rozbiła związek w swojej rodzinie. Głupie to było ale gówniarą byłam, potem o tym gadałysmy i było wszystko ok przez tyle lat, aż tu nagle jak zmieniłam swoje zycie to ona się oddaliła ode mnie całkiem, a jak się przed nią otworzyłam i chciałam rady to na mnie naskoczyła i wywlekła to.

Gość męski gość
strzelcie sobie po palcówie dziewczyny i bedzie spokoj

Gość gościówaaaaa
olej szmate. Ja też mam taką znajomą, która tylko czyha na moej potkniecie by wypomnieć. Czasem myślę, że spisuję wszystkie błędy jakie zrobię. Tacy ludzie żeby siebie wybielić to szukają okazji by komuś dokopać

Gość gość
A ja się autorce nie dziwię. Koleżanka Cię olała bo się w końcu postawiłaś a ona straciła na tym, bo nie ma komu rzępolić za uszami. choooj takim wampirom w d u p s k o. :-)