Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

jaki kupić nawilżacz powietrza

Polecane posty

Gość gość

Jak w temacie. Muszę kupić i nie wiem jaki model wybrać.

Gość gość
Zaden.mokry recznik na grzejniku w zupelnosci wystarczy!

Gość gość
nic tak nie nawilża powietrza jak mokry bąk

Gość gość
podnoszę temat

Gość gość
jeśli mogę doradzić, to kup taki jak najbardziej "huczączy" u mnie dziecko zasypiało przy jego dźwięku, bardzo go to uspakajało. Maluszki bardzo lubią dźwięk np. suszarki, ale suszarka moze sie spalić a nawilżacz w moim przypadku miał włąśnie takie 2 zastosowania :)

pomózcie musze kupić dobry nawilżacz jaki wybrać?ręczniki i pojemniki ceramiczne na kaloryfer nic nie dają

Gość gość
a i jak ktos ma mierniki ciepła na grzejnikach to recznika lepiej na nim nie wieszać :P

Gość erer33
Dobrze mi się korzysta z urządzenia o nazwie Jack marki Stadler Form ( stadler-form.pl). To jest akurat system ultradźwiękowy. Wydajny, i w sumie nie wyszło jakoś drogo.

Gość gość
jakiś czas temu oglądałam na jakimś kanale tematycznym program, ktory był poświęcony nawilżaczom powietrza- i wiecie jaki nawilżacz wygrał? Po prostu suszenie mokrych recznikow na grzejniku :) reszta miała swoje wady i zalety, mniej lub wiecej

Gość gość
Ja mam tani nawilżacz z allinside.pl i nie narzekam ;) Działa bardzo dobrze ;) Nie jest jakiś zaawansowany, ale swojąfunkcję spełnia w 100% ;)

Gość gość
w http://www.sternal.com.pl/ oferują szeroki wybór nawilżaczy powietrza, można wybrać sobie parowy, niskociśnieniowy, wysokociśnieniowy itp.

Gość penny12
ja polecam taki z trybem nocnym, żeby pozwolił spokojnie usnąć jak oskar firmy stadler form. dla mnie to był jeden z główniejszych wyznaczników podczas wybor*******ałam coś porządnego i skutecznego co nie zakłóci snu.

Gość JuliaJulia26
o. u mnie też działa OSKAR z stadler form. bardzo fajnie funkcjonuje i jest na prawdę porządnie zrobiony. teraz, zimą, powietrze w mieszkaniu mieliśmy bardzo suche - wiadomo, ogrzewanie, więc i widziałam że sen jest całkiem inny, po zakupieniu nawilżacza wszystko jest już ok

Gość MarlenaWąs
Julia, ja też mam Oskara od nich i jestem więcej niż zadowolona! Mąż chodził obrażony pół dnia, bo po co to kupiłam, ale jak wstał rano wyspany i zobaczył, że synek ani razu w nocy nie zakasłał to stwierdził, że był to jeden z najlepszych zakupów :D

Gość smerfnaKocica
No on na plus bo sam się reguluje tzn. można go spokojnie zostawiać odpalony na nic i nie "przedobrzy"

Gość gość
Bez nawilżacza w sezonie jesienno zimowym ani rusz , powietrze jest takie suche az trzeszczy ;]

Gość gość
Profesjonalne nawilżacze znajdziecie w http://www.kno.net.pl/nawilzacze.html Chyba kupie rodzicom teraz ten B120, bo u nas dobrze się sprawdza. Suche powietrze wysusza śluzówki, po co się narażać na coś takiego, co nie sprzyja naszemu zdrowiu. Zdecydowanie warto zainwestować w nawilżacz.

Gość gość
Zgadzam się, ze nawilżacz musi być, ale zdecydowanie przyda się też oczyszczacz powietrza, przecież zaraz znowu zacznie nas dusić smog. My mamy nawilżacz i oczyszczacz w jednym http://www.nawilzacze-venta.pl/produkty/venta-lw25 Jest bardzo skuteczny, sprawdza się bardzo dobrze.