Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

a co myślicie o taki chłopaku który

Polecane posty

Gość gość

obraża, wyzywa swoją kobietę? Bo ja uważam, że każdy facet powinien bronić swojej kobiety i nigdy nie pozwolić aby ktoś inny ją obraził ( koledzy, nieznajomi itd. ). Nie mówię o szczególnych przypadkach kiedy kobieta ma na swoim ciele ciężar jakiś "występków" ale kiedy jest "czyta" to znaczy nic nie zawiniła.

Gość gość
Nawet jesli zawinila to nikt nie ma prawa odzywac sie do niej w sposob niekulturalny

Gość gość
no a zwłaszcza jeśli chodzi to o jakiś wyzwiska..

Gość gość
Dla mnie ogromnym brakiem kultury jest obrażanie kogokolwiek, nawet jeśli nam coś zrobił. W życiu nie związałabym się z facetem, który ubliża np. swojej byłej dziewczynie. To zwykły brak kultury. Można o kimś opowiedzieć, np. o chłopaku, który mnie zdradził bez obelg i wyzwisk. To jest obciachowe, żałosne i źle świadczy przede wszystkim o facecie, a nie o dziewczynie której ubliża.

Gość gość
poczekamy az bedzieszw takiej sytuacji w wtedy zobaczymy jak sobie dasz z tym rade , tego ci zycze z calego serca :D

Gość gość
ostatnio czytałem tu, że wg kobiet facet powinien wyzywać inne kobiety ale dobrze mówić o swojej

Gość gość
mhm to ktoś ma fajne poglądy...

Gość gość
no np. kobieta wypomina facetowi że źle się zachowuje, że ja rani. Dochodzi do kłótni a facet zaczyna sypać wyzwiskami.. że ma zamknąć mo*de i inne tego typu rzeczy..

Gość gość
No to zamknij mordę jak ci każe a nie truj mu d**y jak stara baba i po problemie :D

Gość gość
nie chodzi o tą wymyśloną sytuację ale konkretnie o fakt że chłopak wyzywa swoją dziewczynę. Na różne sposoby..