Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

skim gadacie o problemach

Polecane posty

Gość gość

ehh bo mi trzeba szczerze pogadac by mnie ktoś wysłuchał i doradził . ehh psycholog ale im trzeba chyba płacić a tak ine osoby znacie jakie ?

Gość gość
pogadaj ze słownikiem

Gość gość
z kim

Gość gość
pajac jesteś i zero ja nie pytam sie o zdanie chama i prostaka czyli ciebie , tylko normalnych ludzi iniemam ochoty dyskutowac z twoim durnym gadaniem o słowniku

Gość gość
z mamusiem i z tatusiem

Gość gość
ze mną możesz , ja mam tyle ze głową już mnie od tych problemów boli wiec chętnie posłucham o twoich problemach..

Gość gość
i co myślisz że nie wiedziałem o'tym że z kim ;/ nauczyłem sie skim pisac***przez skim traktujesz mnie jak śmiecia taki sam szacunek sie tobie należy .

Gość gość
mozesz ze mna ale ostrzegam ze jestem pod wplywem alkoholu

Gość gość
ale chamstwo.... dostało mi się za słowa prawdy no cóz, to twój problem nie mój że nie umiesz poprawnie pisać skim

Gość gość
nie wiem czy to ty piszesz wciąż jak ty to stoba nie mam zamiaru gadac . z tatusie i mamusia sie nie gada o takich rzeczach .

Gość gość
ehh ale ja bym najchętniej pogadał z kimś nie popisał bo co mi z pisania skoro wy rto macie głęboko gdzieś .

Gość gość
znowu ten niedouczony idiota, idź poszukaj życia poza kompem, bo już nie mogę czytać tych Twoich codziennych bzdur :o🖐️

Gość gość
nie ja nie widze problemu , to ty głupie wskakujesz z słownikiem który mnie nieciekawi . może i chamstwo ale ci sie należało bo to ju nazłość robisz . prawdopodobnie

Gość gość
pewnie to cały czas ta sama pisze chamska babka i co i mam cie głęboko gdzieś szkoda mi d**y zawracać sobie takimi chamskimi babami .

Gość gość
ide spac dobranoc .

Gość karolcia jolcia
Dawaj pisz ja nie mam gdzieś ponieważ sama siedzę teraz w domu i zastanawiam sie nad wieloma rzeczami. Chętnie bym też powiedziała co mnie trapi ale nie mam z kim..

Gość gość
s szczurem

Gość gość
karolcia jolciajesteś jescze... ;p

Gość gość
ja staram sie z nikim nie gadac o moich problemach, poniewaz nawet jesli ktos ich slucha zapewne ma je gdzies bo i tak kazdy kazdego ma w d***e, dziekuje za uwage, pozdrawiam

Gość gość
se ścianom. Plusy som takie że mi nigdy nie przerywa.

Gość gość
boniemacie problemów to znikim niegadacie ale ci co maja problemy skim gadaja ?

Gość karolcia jolcia
Jasne, ze jestem :)zapisałam temat w ulubionych więc czytam co jakiś czas co sie tutaj wypisuje

Gość karolcia jolcia
niestety dzisiaj rzadko o dobrego słuchacza bo najważniejszy jest lans co widać na fb a jak już się z kimś gada to i tak każdy ma cie głęboko

Gość gość
ja podobnie jak broken- z tatą, z mamą bym mogła też, ale ona za bardzo przeżywa, to wolę nie, z psychiatrą, no i z kafetarianami

Gość gość
Ja za bardzo nie gada z nikim o problemach, nie lubię się uzewnętrzniać i drażni mnie jak mi się ludzie przesadnie zwierzają. Czasem najwyżej zakomunikuję część problemu, ale nigdy wszystkiego nie powiem, inni tak naprawdę się tym jakoś specjalnie nie przejmą, więc lepiej z nimi wypić i pośpiewać, a potem samemu wszystko w nocy przemyśleć.

Gość gość
Nie mam problemow ale jakby co to z mezem

Gość gość
to juz naprawde nie ma przyjazni na tym swiecie? :(

Gość gość
Ja mam przyjaciół, ale się im nie zwierzam, bo nie jestem z osób zwierzających się. Za to studiowałam z dziewczyną która zwierzała się każdemu ze swoich kłopotów i kłopocików, nawet tych prywatnych, w tym mnie a ja jej nawet za bardzo nie lubiłam, tak więc jedno z drugim nie musi iść w parze.

Gość gość
masz na myśli broken, że miłość i związki są łatwiej dostępne? coś w tym jest, ale nie będę pisać, bo nie o tym temat :)

Gość gość
Dobrze gadasz :) Wystarczy pomyśleć ile to związków powstało z tygodniowej znajomości, za to osoby którą znam od tygodnia czy miesiąca nie śmiałabym nazwać przyjacielem, no chyba żeby uratowałby mi życie w stylu filmowej sceny :)