Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

ex dziewczyna

Polecane posty

Gość gość

witajcie jestem w głupiej sytuacji , 3 tygodnie temu mój związek się rozpadł , od niedawna moja ex zaczyna odnawiać kontakt ze mną,chciała się spotkać , 2 dni temu mijał by 17 nasz wspólny miesiąc,gadałem z nią wtedy ,ona powiedziała ze zastanawia sie jak by to było gdybyśmy teraz jednak byli razem i ze nawet jej łzy ciekną ,ze spędziła ze mną najlepszy czas, a wcześniej ogólnie wypytywała mnie czy coś do niej nadal czuje ,czy kogoś mam . na pytanie czy żałujesz ze się rozstaliśmy odpowiedziała tak ,,on wie ze może liczyć na druga szanse to jest pewne,ale ja podchodzę do tego wszystkiego z dystansem nie proszę, nie błagam,nie Napalam sie na jakis powrót czy coś ale jednocześnie nie neguje takiej możliwości,nie odpowiadam jej wprost co do niej czuje (wciąż ją kocham) ,i tu nasuwa się takie delikatnie pytanie czego ona może chcieć ? Obecenie spotyka sie z kimś ale otwarcie mowi ze ze mna to bylo niebo a ziemia , przytym jak ja zapytałem czy jesli bym wyciągnol do niej reke w sensie ze chcialbym zebysmy do siebie wrocili ona sie splosyszyla i nic nie odpowiedziała ,o co tu może chodzić ?

Gość gość
Chodzi o to, że nie potrafisz jasno formułować swoich myśli. Nikt tego bełkotu nie zrozumie. Napisz ten tekst od nowa, Mickiewiczu jeden!