Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Piecyk45

Kawaler 42 szuka młodej

Polecane posty

Gość gość
bllleeeee:o poszukaj na szukamsponsora.pl stary dziadzie:D

Gość gość
Piecyk45 Widze tu tylko same sfrustrowane śmierdzące stare baby xxx Piecyczku młodziutki, a jak śmierdzi stara baba? Ponadto "stara" to pojęcie dość względne, biorąc pod uwagę Twoją ilość wiosen, toteż oświeć mnie i odpowiedz od jakiej dolnej granicy wieku rozpoczyna się dla Ciebie "stara"? Dodatkowo chwalisz się, że masz wykształcenie wyższe, które jak by nie patrzył, zobowiązuje nie tylko do posiadania wiedzy w jakimś temacie ale ogólnie jest wiążące dla zachowań nieco wyższej niż przeciętnej kulturze. A u Ciebie aż 4 napastliwe epitety w jednej wypowiedzi "sfrustrowane śmierdzące stare baby". To jakże, to kochanieńki, coś Ty takiego studiował, P*****logię Stosowaną czy jakowyś inny równie frapujący kierunek. Odpowiedz, bom ciekawa. :p

Gość gość
Autorko, piękny tekst. Piecyk pewnie szybko nie odpowie, "zaczadziło"go.

Gość gość
ja mam 29 lat i bym cię stary dziadzie nie chciała, mój chłop ma 28 lat usmiech.gif pewnie już ci fiut nie staje i tak buhahahha, poza tym co z tego że zarabiasz 10 tys jak jesteś chamem i prostakiem? Kobieto, kto tu jest prostakiem i chamem, to raczej Ty. Nawet wyrażać się poprawnie nie umiesz i nie obrażaj człowieka, którego nie znasz. Obraża ludzi tylko cham i prostak, więc własnie wystawiasz o sobie opinię. To po pierwsze. A po drugie, dlaczego weszłaś na ten temat? Widocznie szukasz miejsca dla rozładowania swoich własnych frustracji i napięć. I prawdopodobnie seksualnych również.