Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

starszy partner

Polecane posty

Gość gość

czy jest bardziej skłonny do zdrad? Ja mam 23 on 35 i zaczynam się bardzo obawiać. Mimo że wszystko jest dobrze nawet bardzo i jesteśmy ze sobą 3 lata

Gość gość
co o tym myślicie?

Gość Madeleine76
ja mysle ze za 10 lat on nie bedzie juz mogl a ty i owszem i to bedzie problem szczegolnie dla ciebie

Gość gość
tu nie chodzi o to że dzieli nas 12 lat. Tylko o to czy jest bardziej podatny, czy bardziej zdradzi

Gość gość
Tak, zdradzi...bo jeżeli go kreca małolaty, to za 3-4 lata będziesz już dla niego stara baba

Gość gość
nie kręcą go małolaty. Po prostu do siebie pasujemy. Tylko ostatnio się zastanawiam

Gość gość
coraz bardziej boję mimo że irracjonalnie

Gość gość
to się jeszcze dluuugo zastanawiaj...mialas tylko 20 lat , a facet był po 30-tce...czyli wtedy go nie krecily młodziutkie dziewczyny????Nie interesowal się rowniesnicami, albo dziewczynami w wieku 25-30 lat, tylko takimi, ktore zaczynają dopiero dorosle zycie... takie ma preferencje, wiec się do tego musisz przyzwyczaić.

Gość gość
on był po rozwodzie a ja jestem dojrzała jak na swój wiek. Chciałam z nim być ale wiem jakie były jego byłe. Tylko czy taki facet prędzej zdradzi to mnie martwi. I tylko to

Gość gość
Coś musiałaś zauważyć , inaczej skąd u Ciebie ten niepokój ? Napewno podświadomie wiesz , ze on lubi małolaty ale wypierasz to ze swojej podświadomości ... Pomyśl i przeanalizuj jego zachowania , good luck :)

Gość gość
Chyba jesteś bardzo niedojrzala jak na swój wiek, skoro martwisz się o jakies bzdury. Raczej powinnas myslec o tym, ze i on jest niewiele dojrzaly skoro w wieku 32 lat już miał malzenstwo za sobą. Pewnie zostawil zone ( i dziecko), bo już nie miała 20 lat.

Gość gość
nie wiem podświadomie bo nic takiego nie widzę. Jego zachowanie względem mnie jest niemal idealne. Wiem czego chce od partnera i on mi to daje. Ja jemu mam nadzieję też. Nie miał dziecka ale bardzo go pragnie. Żona zostawiła jego

Gość gość
NO to WTF ,o co ci chodzi ? Jak wszystko jest cacy ?

Gość gość
o to że nie wiem czy ja mu wystarczam i o to że teraz będę ze względu na pracę mniej w domu

Gość gość
to na 100% zacznie odwiedzać go ex żona :D

Gość gość
a to na pewno nie. Szkoda że nikt nie odpowie mi poważnie co o tym myśli tylko się wyśmiewacie

Gość gość
czy sądzicie że starsi partnerzy częściej zdradzają młodsze partnerki?

Gość gość
wiesz co ja też kiedyś szukałam tutaj porady,chodziło o związek z dużo starszym mężczyzną i wyobraź sobie że ludzie są mało tolerancyjni nie mam pojęcia czym się kierują ale uważają że jeżeli masz dużo starszego partnera to tylko chodzi o kasę,więc po prostu szczerze porozmawiaj ze swoim partnerem i uwierz nikt na żadnym forum Tobie nie pomorze,powodzenia i wszystkiego dobrego

Gość gość
dzięki:) Ja z nim rozmawiam ale powiedzieć można wszystko a ja jestem nie ufna dość niestety.

Gość gość
Myślę że to zalezy od faceta a nie od wieku. Moj jest 8 lat starszy i jest bardzo lojalny, czuje ze nie zrobi mi nigdy nic zlego. A mialam mlodszego rok i byl kobieciarzem.

Gość Lady gość
Wiesz pytanie jest takie ,ze nie mozesz spodziewać sie jakiejkolwiek rozsądnej odpowiedzi . Przecież nie znamy Twojego faceta , nie wiemy czy jest kobieciarzem weź sie ogarnij

Gość gość
nie szukaj problemu gdzie go nie ma... co jest z kobietami??? jak jest dobrze, to przeciez trzeba sobie znalezc jakichs powod do narzekan, prawda??

Gość gość
Tak jak ktos juz napisal to czy zdradzi nie zalezy od wieku. Jakim cudem to wymyslilas? Co ma wiek do charakteru poza tym, ze ludzie sie z latami zmieniaja ale kazdy inaczej.