Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

duch cafe

Myrevin gdzie bywasz

Polecane posty

Pogodnego dnia Pozdrawiam starego wiarusa cafe Myrevina.Jeszcze bywasz??Toż myślałem ze zniknałeś na dobre.Moze niezbyt miłe mam wspomnienia z pierwszego spotkania z Tobą lecz co było i nie jest nie pisze sie w rejestr.Bym się nie zdziwił jakbyś zniknał z cafe jest tak inne ,ze nie sposób sie tutaj na dobre zaasymilować.Największy ubaw mam na bieszczadzkim.Tam desznik jest bez przerwy na ustach,sprzeczaja sie czy jestem albo i nie.Oczywiście na pomarańczowo.smiech.gifsmiech.gifsmiech.gif Tak jak kiedyś mialem zwolenników i przeciwników tak do dzisiaj toczą boje ze sobą pomidory zgniłe.Powiem Ci,ze w tym roku jeszcze tam nie zagościłem w ogóle lecz oni są świecie przekonani ,ze jestem.I bardzo dobrze karuzela musi sie kręcićsmiech.gif Pozdrawiam i składam Tobie serdeczny uścisk dlonilapka.gif Kiedyś mozna było się poklócić lecz nie było to z nienawiścia.Teraz niestety bryluje nie tylko nienawiść lecz zazdrość.

01.12.13 [zgłoś do usunięcia] duch cafe Myrevin jak miała ksywkę ta czarująca dama z Toba co była 4 lata temu??usmiech.gif

Pozdrawiam... 😴 Z nikim nie byłem cztery lata temu zatem nie wiem o co chodzi. :P🖐️)))

Byłem na niku holkakluk i doszło do niekontrolowanego zderzenia.Wtedy bywałem na temacie z Iwą,ktośiem, jeszce jedna osoba i pozdrawiam środkowym palcem.Tę ostatnią osobe zaatakowano więc stanałem w obronie i stało sie.Było ostre starcie.uczestniczyła jakaś dziewczyna ,która była z Toba.Zapomniałem jej ksywki.

Intensywne myślenie i ośla pała sobie przypomniała:P:D MUSZTARDA miała na ksywkę.:D

Nie pamiętam wszystkich kłótni, w których uczestniczyłem. :D🖐️))) Sorry.... ;)

Gość gość
musztarda to durna stara baba której całkiem odbiło

Gość gość
Desznik, nie pierd​ol że nie bywasz na bieszczadzkim, gdybyś nie bywał to nie wiedziałbyś co sie tam dzieje, a tak znasz wszystkie niuanse tego topa, a to że lubisz dosrywać na pomarańczowo zawsze swoje 3 grosze - każdy wie. 🖐️

Te kłotnie ówczesne były pryszczem co w chwili obecnej sie dzieje.Widziałem ja tak przeszłorok temuu lecz nie właczałem sie do dyskusji ,ponieważ za duzo szczawików ją podgryzało.A nauczony doświadczeniem,wiedziałem czym to pachnie.Bywa jeszcze tutaj Musztarda??SPOTKAŁEŚ JA KIEDYŚ??:)

Pomidorze sława polega na tym aby stale być na ustach.Obojętnie czy negatywna czy pozytywna.I tak sie dzieje ponieważ czasami wpadam tam i czytam.Takiego bandytyzmu co się tam dzieje nie znałem nigdy.Podawaja adres kciuka fotki jej zamieszczają normalnie odechciewa sie bywać.

Pomidor uważasz ,ze tylko TY masz prawo tutaj bywać a Ci starsi mają kopać doł i głowę sypać popiołem?:D

Gość gość
Oj piszesz piszesz na bieszczedzkim Janusz, choćby latasz za Grzechotnikiem i sie nabijasz z niego w swój sposób;) ale kretynki stamtąd wymyśliły sobie jakąś panią sosenkę, która niby jest odpowiedzialna za wiekszość hejtów, więc spoko, możesz tam sobie hasać bezkarnie dalej;) ale wiesz co Duchu, nie dziwie Ci sie że wolisz tam pisać niezalogowany, tak jak napisałeś, większego bandytyzmu i zgnilizny aniżeli ten top nie ma. I adres oraz foty (gołe!!!) nie latały Kciuka tylko Noxelii, a Kciuk to jeszcze nakręcała nieźle.