Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

czy na poklad samolotu moge wniesc slodycze

Polecane posty

Gość gość

w reklamowce(mam 3 pudelka ptasiego mleczka i nie chce zeby sie zniszczyly w walizce glownej) acha i jeszcze czy moge miec krem nivea 60ml w torebce?

Gość gość
haloo

Gość gość
Wejdź na stronę samolotu idiotko i przeczytaj zasady. Nie możesz w reklamówce nic wnieść jak jakaś wieśniara. Jeśli słodycz są zapakowane, to albo wrzuć je do podręcznego, albo do bagażowego. A krem możesz mieć, przecież 60 ml nie przekracza 100 ml. Tylko zapakuj to w woreczek i wyjmij do kontroli. Ja p*****le, ze wsi jesteś?

Gość gość
tak jestem ze wsi nie biore bagazu podrecznego a walizka glowna przerzucaja jak workiem z kartoflami ha ha(to takie porownanie zeby podkreslic swoje wiesniarstwo) teraz tym bardziej wejde z reklamowka :)zawsze sie staram, by nie zyskac aprobaty spoleczenstwa

Gość gość
poza tym nie chcialo mi sie czytac obszernego i nudnego regulaminu na stronie internetowej, woalam tutaj uzyskac prosta i szybka odp wydaje mi sie, ze pierwsza wlasnie opcja jest dla debili ;p

Gość gość
Tak autorko,mozesz miec ptasie mleczko w reklamowce jesli jest twoim bagazem podrecznym i mozesz miec tej wielkosci krem, tylko wloz do woreczka do kontroli bagazowej. Goscmi takimi jak u gory sie nie przejmuj, bo to albo emigrant, ktory lata na trasie Polska-UK i nigdy nie byl w prawdziwym samolocie, takim na wiecej niz 200 osob, albo ktos, kto lecial raz do Egiptu na wakacje z przeceny haha Milego lotu!

Gość gość
jak gosc wyzej , pamietaj zeby miec jedna sztuke bagazu podrecznego wiec reklamowka i torebka damsk a, chocbt mala odpada . ja zawsze mam plecam. ni ema problemu ze slodyczami kanapkami itd , kiedyc widzialem jak gosc mial bigos w sloiku - nie przeszlo

Tak naprawdę wiele zależy od konkretnych linii lotniczych. Są jakieś tam ogólne zasady, ale dobrze jest też poczytać na stronie danego przewoźnika. Jak wybierasz tanie linie lotnicze bilety, to możesz sprawdzić sobie np. tu: http://www.katowice-airport.com/pl/lotnisko/linie-lotnicze-w-polsce Albo po prostu jak nie masz pewności, czy możesz daną rzecz wnieść na pokład, zwyczajnie jej nie bierz