Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

pytanie do kochanek

Polecane posty

Gość gość

Czy dostajecie jakies prezenty od waszych facetow? Jesli tak to jakie, kwiaty, perfumy itp? Jak często? Czy wasi faceci oczekuja wdziecznosci tzn czujecie ze to daja wam po cos? Czekam na info

Gość gość
Ja dostaje perfumy, kwiaty czasem czekoladki a na urodziny biżuterię

Gość gość
i przyjmujesz to??

Gość gość
Oczywiście, że tak! Czemu miałabym nie przyjmować? Jestem warta tego by dawać mi prezenty. Nie jestem jakąś d****ą, która robi to dla kasy ale prezenty od swojego żonatego faceta to co innego.

Gość gość
a nie czujesz ze to po cos? w jakims celu ci to daje?

Gość gość
Od jakiego swojego kretynko? Żonaty facet nie jest twój i nie zmyślaj, bo jedyne co ci daje to swojego wacka, żebyś mu dobrze zrobila. :D:D:D

Gość kochana_ona
z miłości i uwielbienia daje, ja też mu daję

Gość gość
HMMM

Gość gość
drogo, nie?

Gość kochana_ona
ale wy myślicie, przecież ja tez mam przyjemność z jego ciała jak i on z mojego, wcale nie czuję się wykorzystywana bo tez korzystam :classic_cool: uzupełniamy to czego nam w związkach brakuje w pełnym porozumieniu dusz i ciał. Kto nie przeżył tego to nie zrozumie tylko będzie kłapał i pouczał :D

Gość gość
A jak czesto Ci cos daje?

Gość gość
jasne, bo żony mężów wcale nie kochają i nic nie odczuwają :D:D:D

Gość gość
lepszy żonaty doświadczony niż wolny prawiczek

Gość kochana_ona
męża kocham, ma wiele zalet ale z czasem okazało się, że nie wszystko czego oczekuję i lubię może mi dać. Kochanka nie szukałam, znalazł się nieoczekiwanie sam i był w podobnej sytuacji. Nie zamierzamy rozbijać swoich rodzin, są dziec***Prezenty ? sami sobie jesteśmy prezentem. My nie jesteśmy ze sobą dla prezentów.

Gość gość
A na koniec dostaniesz najlepszy prezent od kochanka - kopa dope na rozpęd :D

Gość gość
niby czemu kopa

Gość kochana_ona
chyba ty dostałaś kopa, ze tak piszesz :D

Gość gość
czyli on prezentow Ci nie daje? Nawet kwiatka?

Gość kochanieńka
Oczywiście, że dostaję prezenty i je z przyjemnością odbieram. Jakby był gołodupcem to bym się z nim nie zadała, proste. Dostaję perfumy, złotą biżuterię, futerka, skóry i inne ubrania, ostatnio zapłacił za wymianę okien w moim mieszkaniu i za jego remont, za każde nasze wyjazdy płaci, tak samo jak za wspólne zakupy oraz wiele innych rzeczy typu kursy,moje rachunki, wizyty u lekarza itd.

Gość gość
SERIO???

Gość kochanieńka
A co się tak dziwisz? Nie zostałabym kochanka byle kogo z marnymi groszami.

Gość teżkochanka1
do gościa z 14:53 _ też mi się wydaje że koleś ma mózg w d***e za przeproszeniem...a ta laska albo pieprzy głupoty albo faktycznie frajera podłapała. Zero honoru własnego...

Gość gość
No i co z tego że jest? A niech sobie będzie, jej sprawa. Przeżywa swoje życie po swojemu i nic Ci do tego.

Gość gość
Z frajerem jest to chyba o niej swiadczy haha. jak sie tym chwali, umieram..Na kiwniecie banknotem pojdzie wszedzie, jakie proste suki haha. Dobrze miec kase i czytac takie frajerki.

Gość gość
a nic, polew tylko

Gość gość
A wy (faceci) dajecie się skubać z kasy na prawo (żona) i lewo (kochanka). I kto tu jest frajerem...? Płacicie za chwilę przyjemności, idziecie na łatwiznę i tyle.

Gość gość
jak byście nie dawały d**y,to my byśmy nie brali proste!

Gość gość
kochanieńka Oczywiście, że dostaję prezenty i je z przyjemnością odbieram. Jakby był gołodupcem to bym się z nim nie zadała, proste. Dostaję perfumy, złotą biżuterię, futerka, skóry i inne ubrania, ostatnio zapłacił za wymianę okien w moim mieszkaniu i za jego remont, za każde nasze wyjazdy płaci, tak samo jak za wspólne zakupy oraz wiele innych rzeczy typu kursy,moje rachunki, wizyty u lekarza itd. x jeśli to prawda, choć wierzyć mi się nie chce, to jesteś pasożytem żerującym na cudzej rodzinie. no chyba, że kochanek jest wolny i nie ma rodziny.

Gość gość
Nie do końca wszyscy to frajerzy. Jedni daja sie skubać kochance do ostatniej złotówki inni ślepi ładują kase nieprzerwanie bedac w swoim głupim śnie. Trzeba się orientować szybko. Jak widać, że sponsoring to bujaj się. Chyba, ze facet twarzowiec na maks to bidny bedzie sie frajerzył. Chociaz sto razy lepiej by miał z d****ą. Jasny układ, a nie sponsorujesz sepa, a ta układa sobie życie za twoimi plecami.Kasa w błoto. Żona to co innego pozwolisz, zeby goła chodziła ? Matka Twoich dzieci ma byc biedna ? O nie. A taka suka na boku to co tylko jej przyjemnosci robic jak dziecku ? Nie kazdy facet za seks bedzie sponsorował, tylko sierota jakaś. A kochanka to co daje oprócz c**y ? Taka kasa tylko za to ?Trochę ułudy, uczuć która i tak przeminie.

Gość gość
kobiety lecą na żonatych co zrobić?!