Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość majtek

gumka się zsunęła co zrobić

Polecane posty

Gość majtek

Witajcie ! proszę o pomoc ! wczoraj kochałem się z dziewczyną, miałem gumkę po mienieniu pozycji, po około 3 wsadzeniach poczułem dziwne szczypanie wyjąłem go i zobaczyłem że nie ma gumki na nim razem z dziewczyną bardzo się przestraszyliśmy i szybko ubraliśmy.Prezerwatywa została w niej po jakiś 30 minutach wsadziłem palce i ją poczułem i wyciągnąłem. Do wytrysku nie doszło, śluzu dużo u mnie też nie było nie czułem większego podniecenia. Pytanie brzmi czy ona może być w ciąży? Dodam że ja mam 17 (prawie 18) lat a ona 16.. proszę o pilną odpowiedź bardzo się martwimy! Podobno miała dni płodne. P.S. Czy ona mając 16 lat może iść ze mną do ginekologa, aby on wypisał receptę na tabletki do 72 godziny?

Gość gość
może iść na wszelki wypadek do gina ale wg mnie nic nie będzie w ciąże tak łątwo się nie zachodzi a nawet jak był wytrysk to pewnie zostało w prezerwatywie a na przyszłość do twojej informac**prezerwatywy mają różne rozmiary nie wszystie są jednakowe, są większe i mniejsze więc kupuj odpowiednią dla siebie wtedy ci się nic niebędzie zsuwać

Gość majtek
do wytrysku nie doszło..te prezerwatywy stosowałem już 6 razy ( tyle to robiliśmy) i pierwszy raz taki przypadek. Mówisz że może nic nie być?..kupowanie tabletek to by była strata pieniędzy? i do ginekologa może iść sama bez rodzica? przyjmie ją ?

Gość gość
Jest dobrze zapłodniona

Gość majtek
up@ poważnie czy tylko jaja sobie robisz?

Gość gość
Ciąża na bank, szukaj pracy, odłóż coś zanim małe się urodzi :P

Gość gość
nic nie powinno sie stac spokojnie

Gość gość
no przecież rozwiąznaie sytuacji jest oczywiste :)))))))))))))))))

Gość gość
nie będzie w ciąży, nie martwcie się :)

Gość majtek
up@ jakie jest rozwiązanie ?

Gość gość
Szykuje wyprawie haha Kupuj kondony na swojego małego ptaszka a nie za duże a później się zsuwaja oj masakra

Gość gość
Masz przesrane, takie z gumy może być ułomne :-O

Gość gość
nie nabijajcie sie z chłopaka jak nie miałeś wytrysku na 99% nie bedzie ciąży uwazaj na przyszłość bo czasem gumki sie zsuwają

Gość gość
a takie tabletki to nie tylko kasa ale też bardzo duże obiążenie dla jej oranizmu nie wiadomo jak na nie zareaguje i jakie będą konsekwencje...

Gość gość
Nawet jak jest w ciąży to i tak masz lepiej. Możesz se wziąć nogi za pas i nic cię nie będzie obchodzić, a ona? Zostanie z brzucholem czy jej się to podoba czy nie. Następnym razem kup prezerwatywy które będą pasowały.

Gość gość
Co się przejmujesz, przecież to nie jest twoja siostra, niech sobie ma małego, a po tabletkach wypadną jej zęby i włosy :P

Gość gość
ja brałam tabletki 5 lat i nic mi nie wypadło. odstawiłam bo chciałam dziecko i zaszłam w drugim cyklu. po co piszecie takie durnoty? wy sie naśmiewacie a chłopak ma 18 lat! może to potraktować poważnie, nie pamietacie co człowiek ma w głowie w ty wieku?

Gość majtek
up@ ja tych żarów nie biorę do siebie choć nie wiem które to żarty ale które serio..piszecie że nie mogła zajść to się cieszę jutro wybiorę się z nią do ginekologa i jak myślicie przyjmie ją jak nie ma 18 bez rodzica? Chodzi o to żeby powiedział co mamy zrobić czy tabletki kupić czy ona nie zaszła..bo już kompletnie nie wiem co robić...

Gość gość
iśc do lekarza koniecznie, lepiej zapłacić za tabletki niż potem żałować. Do lekarza idźcie razem. to jedyne wyjście, bo niestety kropelki nasienia mogły zostac w dziewczynie, nawet jak nie było wytrysku. Policzcie tez w którym dniu cyklu była.

Gość gość
ale on nie jest jej opiekunem prawnym więc chyba nic z tego. Wydaje mi się że sam możesz iść do ginekologa i powiedzieć co i jak żeby tobie przepisał receptę.

Gość gość
Do ginekologa może iść z nią tylko osoba pelnoletnia, prawny opiekun, rodzic, czyli mama lub tata!

Tabletkę 72h może wypisać każdy lekarz, nie tylko ginekolog. Dziewczyna niech idzie do rodzinnego, tam nie trzeba być z rodzicem, a u ginekologa jak najbardziej.

Gość majtek
ale nie mamy pewności czy zaszla czy nie..jak nie to po co będzie brała tabletke? ginekolog zawsze by coś doradził..

Gość gość
Po prostu wez tabletke po. Niektore dzialaja do 3 dni po, inne do 5. Ale im szybciej tym wieksza skutecznosc. Nie ma sie co zastanawiac.

Gość gość
też myślałam, że tabletkę 72po może przepisać każdy lekarz...niestety tylko ginekolog, po wcześniejszym zbadaniu szyjki i sprawdzeniu czy nie ma już ciąży z jakieś wcześniejszego razu (wtedy taka tabletka zadziałałaby poronnie, a to jest w Polsce zakazane)

Gość gość
uprawiałam seks niejeden raz bez gumki w płodne i nie jestem w ciąży. myślę, że nie powinniście się martwić ;)

Gość gość
Liczenie na to, ' ze moze sie uda' jest naiwne. Tabletka 72 h i po sprawie.

Gość gość
Jak miałam 16 lat chodziłam do ginekologa bo miałam torbiel jajnika. Byłam jeszcze dziewicą i nikt mnie nie pytał o opiekuna/rodzica. Zawsze sama chodziłam więc nie mówcie chłopakowi że ona musi iść z opiekunem/rodzicem. Autorze ona na 95% nie jest w ciąży Do tych od za dużych gumek-a wam jak spada podniecenie to wacki nie maleją? Chłopak napisał że był słabo podniecony (może przez zmianę pozycji/alkohol) więc gumka się poluzowała i tyle a wy już po nim jedziecie że za duże gumki kupił

Gość gość
jacie już dawno po seksie,a wy sie tu produkujecie.

Gość gość
Chłopie widocznie masz małego pyrdka że Ci spadła radził bym sobiE powiększyć