Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość veni vidi vici

Chce bogatego męża bym nie musiała pracować

Polecane posty

Gość veni vidi vici

Nie nadaję się do pracy :( Chciałabym całymi dniami siedzieć w salonie i malować obrazy, albo pisać powieść. W międzyczasie dbałabym o mieszkanie, w ciepłych miesiącach o ogród. Rozwijałabym swój talent kulinarny. Czasem mogłabym wyskoczyć do kosmetyczki albo fryzjera. Opiekowałabym się dziećmi i kotami. Bogaty mężu Mój gdzie Ty jesteś? Wszystkie wróżby i przepowiednie mówią, że za niecałe 2 lata się spotkamy i Ty będziesz właśnie bogaty

Gość Ola23d
też bym tak chciała:) żeby mi dawał powiedzmy 4000 na miesiąc na dom, rachunki, zakupy i na moje potrzeby

Gość gość
to sobie chcij:D ja chce wygrać w totolotka:D

Gość veni vidi vici
ja bym chciała żeby mi tak z 5 tysi dawał :) miałabym życie jak w Madrycie... eh :(

Gość pan byznesmen
wlaśnie szukam takiej żony, ale ciezko trafić na kogoś wartościowego

Teraz w Madrycie mniej zarabiają niż w Warszawie . A autorka to nie ma przypadkiem Alutka na imię ?

Niezaleznosc czyni Nas bogatymi.Jesli sie liczy na kogos,zatraca sie wlasne wartosci:p

Gość veni vidi vici
Nie nadaję się do pracy... Co prawda kończę studia inżynierskie, ale jakoś nie widzę siebie w pracy. Czasem stresuję się, często bujam w obłokach, nienawidzę kiedy ktoś mówi mi co mam robić. Gdybym była szefem to ja mogłabym rozkazywać, ale gdzie ja ze swoją nikłą charyzmą? :( Jestem zbyt delikatna by być szefową :(

Gość gość
hehe to dokladnie jak zyje teraz ja ( wparwdzie obrazy maluje z racji zawodu). . Jak to zrobic? U mnie wyszlo dosc niespodizewanie. Trzeba znalezc faceta z dobrym wyksztalceniem, pracowitego, inteligentnego, uczciwego(moze byc na poczatku biedny). Dawaj mu rozwinac skrzydła zaowdowo,pomagaj, przejmujac z niego obowiazki domowe. Jesli masz wyksztalcenie i prace- pamietaj, ze,doba ma tyllko 24 godziny - jesli jedno z was nie zajmie sie inteligentnie i powaznie domem i dziecmi, drugie nie bedzie mialo pełnego luzu dla robienia powaznej kariery zawodowej i finansowej,. Oczywiscie nie zawsze stawia sie na meza, czasem na zonę - na tego, kto wiecej zarobi- jesli ci zalezy na kasie. nie martw sie,ze zrobi to ciebie kure domowa- po czasie bezie was stac na pania do sprzatania, na sprzet ułatwiajacy prace domowe- a ty bedziesz mogla rozwijac skrzydla, rozwijac się. No i oczywiscie , jesli nie pracujesz zawodowo, musisz miec oplacone skladki emerytalne.

Gość pan byznesmen
nic bardziej błędnego, ktoś inteligentny olewa ZUS ciepłym moczem, składki to ewidentna strata kasy