Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Suzi0987

Mój mężczyna nie chce słyszeć o mojej przeszłości

Polecane posty

Gość Suzi0987

Spotykam się od paru tygodni pewnym meżczyzną, dużo o nim nie wiem, bardzo powoli odsłania siebie samego,ale nasz czas do tej pory razem był i jest wpaniały. Jednak bardzo chałbym się dowiedzieć jaką związkową przeszłośc on ma, ale unikał tego tematu. Więc zaczełam opowiadać o moich byłych związkach, ale nagle on ostro mi przerwał i powiedział że "nie chce o tym słyszeć". Co to może oznaczać?

Gość gość
pewnie jest prawiczkiem i zdaje sobie sprawę, że gdy on będzie znał twoją bujną przeszłość seksualną będzie zobowiązany do ujawnienia się. A jak wiadomo kobiety gardzą i poniewierają prawiczkami.

Gość gość
Może po prostu ma złe wspomnienia i dlatego nie chce o tym mówic. Ale lepiej,aby sie w koncu otworzył przed tobą i opowiedział ci o tych zwiazkach. Daj mu troche czasu.

Gość Suzi0987
Teraz to ja sam nie wiem po tym jak on się zachował. Sądzicie że rozmawianie o swoich byłych (obie strony) to pomaga obecnemu związkowi, umacnia go, czy może odwrotnie?

Gość Kudlata dzeny ale ta prawdziwa
Ale idiotka!

Gość gość
Nigdy nie opowiadaj o swoich byłych związkach. To błąd. Ja tak zrobiłam, a przed obecnym miałam 1 faceta i byłam z nim przez 6 lat. Obecny wczoraj mi powiedział, że byłam materacem i z taką przeszłością nie powinnam wchodzić w jego życie.