Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Ruchy dzidzi

Polecane posty

Gość gość

Hej Jestem w 19 tc i od 17 tc czulam ruchy maluszka, wiem ze na tym etapie są one nieregularne ale od tygodnia mialam je codziennie a wczoraj i dziś nic mimo iż wczoraj widzialam na usg jak skakał. Ciagle sie o cos martwie, też tak macie? to moja pierwsza ciaza i zawsze musze sobie coś wynalezc .. jak u was bylo z r*****i ??

Gość gość
jestem też jak ty w 19 tyg i am bardzo podobnie do ciebie, zaczełam czuć ruchy ok 17 tyg potem coraz wyrazniej i ustały na ok 3 dni też się martwiłam ale od wczoraj czuje znowu więc nie masz się czym martwić poczekaj, za chwile będą znowu, podobno na tym etapie tak może być rególarnie można czuć dopiero pózniej

Gość kasia 8 tc
ja jestem w 8tc i ruchow jeszcze wiadomo, nie ma. ale tez sobie co chwile cos wkrecam. czekam od usg do usg. teraz mam wizyte w piatek a caly czas sie zastanawiam czy dzidzia nadal zyje

Gość gość
najedz się słodyczy. Zwykle po słodkim się ruszają.

Gość gość
Ja mam końcówkę 22 tc i do tej pory mam tak, że np 2 lub 3 dni nic nie czuje, a na następny dzień coś tam, są takie dni, że kopie mocniej i wyraźnie czuje, a są takie kiedy ledwo co i już sama nie wiem czy się rusza..też mnie to martwi, ale 4 grudnia ide na USG mam nadzieje, że wszystko jest ok

Gość gość
Zjadłam dziś batonika to tak ledwo ledwo poczulam coś :P zobacze na wieczór dziś, bo zwykle wieczorem daje znać :) dziekuje dziewczyny za odpowiedzi :) mimo iż widzialam swojego synka na usg wczoraj i machał do mnie rączkami to i tak mam schizy :(

Gość gość
Kup sobie detektor tetna i jak bedzieszmiala watpliwosci to sobie sprawdzisz

spokojnie, ja dopiero regularne ruchy zaczęłam odczuwać po 20tc. Raz chyba w III trymestrze mała nie chciała się ruszać od rana, ale byłam zmartwiona.. nawet po słodkim nie chciało jej się ruszać :) gdzie zawsze po śniadaniu dawała znać o sobie.

Gość gość
ja jestem w 27tyg i moj synek jest bardzo r****iwy:) a zaczelo sie to jakos w 20tyg :) i juz z kazdym dniem,tygodniem ruszal sie coraz mocniej,i coraz bardziej kopal;) zjedz cos slodkiego od razu sie ruszy