Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dietomaniaczka

Do wymarzonej sylwetki czyli podejscie ostatecznie

Polecane posty

Gość dietomaniaczka

Chce w koncu osiagnac wymarzona sylwetke,wymiary i wage, by byc zadowolona ze swojego wygladu.zaczynam od jutra i to bardzo drastycznie,ale inaczej nie potrafie, ktos chetny?

Gość Ruda niezbyt Chuda
Dietomaniaczka, ja również mam takie ostatnie podejscie i przechodze na 500 kcal (na tamtym topiku jestem) więc może dołącz?

Gość gość
A może jednak warto mniej drastycznie, skoro poprzednie podejścia zawiodły?

Gość gość
Mogę się dołączyć? Utyłam 4 kg, co prawda nie jest to dużo,ale przy mojej sylwetce niestety bardzo widać, od trzech miesięcy nie ćwiczę i obżeram się praktycznie codziennie. Zamierzam przejśc na dietę 1200-1500 i ćwiczyć 3-4razy w tygodniu( na początku pol godz dziennie). Mam nadzieję,że do końca roku zrzucę chociaz dwa kg, a Ty jaki masz plan autorko tematu? :)

Gość tycia kilo
Mnie się znacznie więcej przytyło i też próbuję coś z tym zrobić. zapisałam się na zajęcia do klubu fitness i na razie chodzę tam od czterech tygodni. Do tego stosuje dietę MŻ i łykam dokładnie takie kapsułki na odchudzanie - http://wsad.it/gosc/green-coffee-extrac . Już teraz mam 7 kilo mniej, ale jeszcze muszę się odchudzić, bo moja nadwaga to 18 kilogramów.

Gość gość
ja mam jakies 4 kg i zaczynam od jutra , za duzo jem a wlasciwie co chwile

Gość dietomaniaczka
witam wszystkich i zapraszam ;) mam do zrzucenia ok 5-7kg, od dzis zaczelam dieta ok 500kcl do piatku,potem chcialabym na 5 dni na bialkowa a potem kolejne 5 dni na warzywach,w sumie daje to ok 2 tygodnie i moze kolo 4-5kg mi poleci, dorzucam do tego jeszcze jazde na rowerku stacjonarnym i ewentualnie jakies spacery, zeby codziennie troche ruchu bylo

Gość gość
Przy 500 kcal albo samych warzywach to nie wróżę zbyt wiele siły na ten rowerek i spacery.

Gość gość
No i jak masz tylko 5-7 kg, to tym bardziej dziwię się, że bawisz się w takie ostre diety. Lepiej podejść rozsądnie i po 1-1,5 miesiąca cieszyć się wymarzoną wagą niż po głodowaniu rzucić się na żarcie i przytyć potem jeszcze więcej.

Gość Olcia Dubicka
Drastycznie nie zawsze oznacza skutecznie, lepiej z głową ale porządnie :) Mnie tego nauczyła kobieta u której zajmuję się maluchami chwaliła sobie tabletki odchudzające Forever Slim, otrzymałam od niej pierwsze opakowanie w podarunku a też można je znaleźć na allegro. Jako że najlepiej jest brać je 3 miesiące zaopatrzyłam się w 3 opakowania w promocyjnej cenie. Do tego zaraziła mnie zdrową żywności nisko przetworzoną. I tak w miesiąc zrzuciłam 9 pierwszych kilogramów ;) A z treningu to tyle co spacery z potomkami którymi się zajmuję i plac zabaw ;) Poprzednio byłam tylko na odpowiedniej diecie ale wcześniej nie było takich rezultatów ;) Tabletki zostały dopuszczone do obrotu na terenie PL przez GIS. A w tych tylko naturalne składniki co jednocześnie nasila bezpieczeństwo

Gość dietomaniaczka
sila sie znajdzie na rowerek i spacery,wszystko zalezy jak bardzo chce sie osiagnac cel, mi od dawna brakowalo silnej woli,ale teraz mam powod by pozbyc sie tych 5kg bardzo szybko, wiem ze nie jest to do konca rozsadne, ale tak postanowilam, dzis drugi dzien i narazie wszystko idzie zgodnie zplanem, trzymajcie kciuki by kolejne dni tez tak dobrze poszly ;)

Gość Elciaaaaa
PEŁEN SUKCES! Polecam wam AcaiBerry900. Moje odchudzanie jeszcze nigdy nie przyniosło tak wspaniałych efektów. Dzięki zastosowaniu tego suplementu w połączeniu z aktywnością fizyczną w miesiąc zrzuciłam 4,5kg. Ten suplement naprawdę działa i choć troszkę kosztuje jest wart swojej ceny. Nie dajcie się nabrać na zachęcające ceną podróby! Ja kupiłam na sprawdzone-odchudzanie,pl i jestem mega zadowolona:)