Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość brzytki i niepotrzebny

Tylko mnie cieszy że Paul Walker nie żyje

Polecane posty

? Szkoda, że nie zdychał w męczarniach dniami, tygodniami, torturowany przez jakiegoś świra :D Wiecie że ten człowiek miał jednego przeciętnego dnia ciekawsze życie, niż ja przez wszystko swoje lata?

Gość gość
był trochę irytujący, zbyt pewny siebie

Gość gość
sam jestes kapitanem swojego statku zwanego zyciem a to co napisałes jest zupełnie nie na miejscu,bo ten człowiek zginął tragicznie

Był jak wszyscy atrakcyjni ludzie show biznesu. Próżny, arogancki i przekonany o własnej doskonałości, wszystko, ale to wszystko zawdzięczając wyglądowi. Taki ten świat. Gdybym ja prowadził samochód z kimś podobnym, to też bym spowodował śmiertelny wypadek. Ja jako, że nie mam życia, nie straciłbym nic, a taki ktoś, wszystko, więc zrobiłbym interes życia.

Gość gość
atrakcyjność to stan ducha też zadbaj o siebie i zmien nastawienie,ale skoro uwazasz się za kurdupla i koopę to co ja na to poradzę?jeszcze płaczesz nad sobą na cafe a weź,,,:O

Gość gość
Tu nawet lekarz nie pomoze :o

ja nie płacze na sobą, przeciwnie, wyraziłem tu swoją radość, że zginął ktoś kto zabrał mi urodzeniem, to czego ja nigdy nie zdobędę atrakcyjność to nie stan ducha idioto/idiotko a odpowiednie ciało stworzone na podstawie takich a nie innych genów stan ducha haha gdzie ty żyjesz? jakie ducha?

casper to była kreskówka!

Gość gość
no dobra to jestem idiotką i to idiotką ,która piękna nie jest a postrzegana jest jako atrakcyjna osoba bo to jest stan ducha też,jak człowiek jest w zgodzie sobą ,jest uśmiechnięty,apetyczny a nie wyglada jak skiszony glut ,to jest postrzegany lepiej poza tym trzeba o siebie dbać a nie tylko zazdrościć innym ,jak to TY czynisz jeszcze pamięć o zmarłym bezcześcisz idź do fryzjera,zrób się na jakiegoś żigolo,zadbaj o skórę i zęby,rusz doope i poćwicz ,ubierz się jakoś sensownie to przestaniesz nad sobą płakać i my nie będziemy musieli tych żali czytac nad marnym kurd**elem,bo genów nie dostał

Gość twój johny pirrat
mnie tez cieszy jak zdycha ktos piekny, zdrowy i bogaty :)

Gość twój johny pirrat
i ch*j mu na grób

Gość gość
nie bardzo mnie kręcił ten gość a że nie wyżyta to fakt :) ale mnie zupełnie nie jarają aktorzy i inne gadostwo no to kup buty na platformie!jak masz się poczuć lepiej no i może znajdź taką co szuka człowieka w człowieku a nie faceta z mega pytonem ,za duzo masz kompleksów ,zdecydowanie poza tym taka nasza uroda każdy człowiek jest asymetryczny,nawet jeśli tego nie zauważasz na pewno jesteś piękny jak nieodkryty ląd :)

Gość gość
nie wyżyta czyli ile razy dziennie bys mogła?

Gość gość
a to to juz jest zupełna tajemnica pa 🖐️

Gość gość
sadzac po wrednych wypowiedziach, sam sobie zasluzyłes na taki los , jaki masz, autorze. BTW - kup slownik.

Tak szmato, kupię sobie buty na 20 centymetrowej platformie, albo od razu szczudła, przecież to to samo, co naturalnie wysoki wzrost. A na szpetny ryj nałożę maskę jakiegoś przystojnego modela, no i odetnę sobie fiuta, montując na to miejsce 25 cm wibrator. Wyjdzie na to samo! Oj jak ja ci dziękuje za wspaniałe rady. Odmieniłaś moje życie! A teraz kiedy to zrobiłaś, idź do kuchni, weź nóż i włóż go sobie w tyłek, poruszając nim tak, aby uszkodzić jak najwięcej narządów wewnętrznych i zdychaj. Żartujesz sobie głupia d****o z niewłaściwego człowieka. Żadna nie szuka człowieka w człowieku. Ludzie to zwierzęta, prymitywne zezwierzęcone istoty, kobieta chce r****cza, ciacho, to jest priorytet. Te swoje bajeczki to możesz opowiadać w grupach wsparcia na spotkaniach niepełnosprawnych, oni prędzej uwierzą. Jasne że zasłużyłem sobie na taki los! Patrząc na zdjęcie, jeszcze czarno białe, gdzie miałem z 2-3 lata wiedzę ohydnego, małego bachora. Widocznie jako płód musiałem być s*********m i stąd z matki wyszło takie coś...a jednak nie! Ojciec i matka są tacy sami! Haha nie ma czegoś takiego jak los. NIe rozumiesz szmato p********a, że atrakcyjni są mili, sympatyczni i osiągają sukcesy, bo wszyscy wokół nich ich uwielbiają i torują im za nich drogę na szczyt? Kupić słownik? Taki gruby i ciężki? Po co? Żeby napierdalać nim w twoją czaszkę, a kiedy zostanie zmiażdżona i zacznie z niej wypływać mózg, mógł nasikać na twoje zdechłe tr***ło? Nie, nie mam na to czasu kochaniutka. Może innym razem.

Gość gość
A ty mały c***u pewnie nie marzysz o modelkach i nie walisz przy nich konia

Oczywiście, że tak. Kto mówił że nie? Ludzie to zwierzęta, jak miałoby być inaczej? Ja marzę o modelkach, kobiety o r****czach, a atrakcyjni nie marzą, bo oni mają. Dlaczego mają? Bo się urodzili lepsi, proste. Tak jak kiedyś ktoś rodził się u rodziny chłopów, to z*********ł resztę życia na szlachciców i nic z tego nie miał, a tamci mieli wszystko, tak jest teraz, że jak ktoś rodzi się brzydki to jego jedynym celem w życiu jest z*********ć na atrakcyjnych, nie mieć z życia niczego. Życie, świat to jeden to jedno wielkie g***o :) Haha

Gość gość
nie znalazłeś miłości

Gość gość
brzytki mówisz całkiem logicznie i z sensem choć nie brakuje Ci cynizmu to zgadzam się z Tobą, ja sama nie mogę narzekać na brak urody i wiem, że ona bardzo mi ułatwia życia, to bardzo współczuję ludziom którym los/Bóg/przeznaczenie/geny, urody poskąpiły

Gość gość
aż sobie popatrzę jak wyglądał ten cały Paul Walker bo gościa nie kojarzę

jednak pierwszy z brzegu temat na tym forum potrafi przypomnieć jakie tu czasem panuje bagno. może i dobrze, znowu nie ma się najmniejszych złudzeń

Gość gość
Lusiu, kupiłaś już nowe botki na zimę ?

Gość RIP  PAUL WALKER
Skandal, aby tak obnażać znanego aktora z szybkich i wściekłych. To jest oburzające i wstrętne, aktor wcale się nie panoszył , ale robił to co kochał , że inni uważają , że to tylko popis , to się grubo mylą! Założenie przez Walkera fundacji "REACH OUT WORLD WIDE , to też ma być na popis i wgl ? A pierścionek zakupiony zaręczonej parze też ? Pomyślcie ludzie , co piszecie, bo to co ja czytam, mnie po prostu dobija, być takim chamem i debilem , to już po prostu szczyt wszystkiego. Trzeba uszanować , to co się stało , a nie na prawo i lewo pisać bzdury bezsensowne. Że był on dla nie których ,,anty'' to niech sobie zachowają to dla siebie, a nie chwalą się tym jak nie wiem czym ... Nie lubię ludzi , którzy wyrażają takie opinie, ,, brzytki i niepotrzebny'' jestem ciekawy jak ty wyglądasz , ale z tego co napisałeś , widać jaka jest twoja inteligencja (poniżej 0 sądzę i raczej się nie mylę ) A twoja buźka to pewnie przypomina hmm... jakąś zapchloną świnię .! Zawsze w moim serduchu PAUL , byłeś boski, i jedyny w swoim rodzaju niebieskooki facet z super ciałem i młodym wyglądem. Bardzo Ciebie cenię i żałuję , że nie ma Ciebie w świecie żywych <3<3<3

Gość Nieatrakcyjny 12
06.02.14 [zgłoś do usunięcia] RIP PAUL WALKER Skandal, aby tak obnażać znanego aktora z szybkich i wściekłych. To jest oburzające i wstrętne, aktor wcale się nie panoszył , ale robił to co kochał , że inni uważają , że to tylko popis , to się grubo mylą! Założenie przez Walkera fundacji "REACH OUT WORLD WIDE , to też ma być na popis i wgl ? A pierścionek zakupiony zaręczonej parze też ? Pomyślcie ludzie , co piszecie, bo to co ja czytam, mnie po prostu dobija, być takim chamem i debilem , to już po prostu szczyt wszystkiego. Trzeba uszanować , to co się stało , a nie na prawo i lewo pisać bzdury bezsensowne. Że był on dla nie których ,,anty'' to niech sobie zachowają to dla siebie, a nie chwalą się tym jak nie wiem czym ... Nie lubię ludzi , którzy wyrażają takie opinie, ,, brzytki i niepotrzebny'' jestem ciekawy jak ty wyglądasz , ale z tego co napisałeś , widać jaka jest twoja inteligencja (poniżej 0 sądzę i raczej się nie mylę ) A twoja buźka to pewnie przypomina hmm... jakąś zapchloną świnię .! Zawsze w moim serduchu PAUL , byłeś boski, i jedyny w swoim rodzaju niebieskooki facet z super ciałem i młodym wyglądem. Bardzo Ciebie cenię i żałuję , że nie ma Ciebie w świecie żywych <3<3<3 Ja też jestem brzydalkiem ale tego gościa baaaardzo lubiłem jak i serię szybcy i wściekli, na prawdę nie macie się czego czepiać, szczyt debilizmu!

szkoda mi twoich wypowiedzi brzytki i niepotrzebny jeśli nie lubiłeś tego niesamowitego aktora to nie oceniaj go od oceniania jest ktoś inny po porostu żal .............

Gość gość
brzytki i niepotrzebny po twoich wypowiedziach widać, że masz ogromne problemy ze sobą. Nie jest to tylko sama zazdrość , ale i twoja głęboka choroba psychiczna, którą musisz leczyć. Tak po fachowemu, a teraz odpowiedzmy na twoim poziomie, czyli minus jeden. To, że k***a nie masz dużego c***a , to twój problem. To, że k***a jesteś kurduplem, że nie kjedna laska jest wyższa od Ciebie twój problem. To, że masz brzuch piwny zamiast sześciopaka twój j****y problem. To, że nie jesteś przystojny, tylko masz urodę c***a spod śmietnika, a nawet gorzej twój problem. To właśnie ty c***u powinieneś być na miejscu Paula i to tobie ktoś powinien n*******lać słownikiem po głupim łbie żeby roztrzaskać ci łeb, a później nasrać i nalać. Albo włożyć ci do d**y nóż i po uszkadzać wnętrzności Teraz jest ci d k***a miło c***u?

Gość gość
młodzi i piękni często odchodzą wcześnie