Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

average_

żonaty

Polecane posty

Jestem w związku z mężczyzną, który jak się okazało jest żonaty. Jest mi z nim cudownie, na początku powiedział mi, że ma dwójke dzieci, ale z byłą kobietą, z którą był 8 lat. Myślałam, że z nią jest już wszystko skończone, niestety myliłam się. A więc tak: Przyznał mi się, że jest żonaty. Mają ślub cywilny i kościelny.Nie są już razem od pewnego czasu, łączą ich dzieci i papierek...jednak rozwodu nie wzięli. Jak to on powiedział: nie chciałem żadnych nowych związków i nie śpieszyłem się z rozwodem, bo po co ? Załamałam się...nie wiem co robić. Z jednej strony kocham go i rozumiem, że bał mi się do tego przyznać, gdyż wie, że dla mnie małżeństwo jest czymś ważnym i chciałabym w przyszłości wziąć ślub kościelny, a w tym wypadku jest to niemożliwe. Postawiłam mu warunek, że ma się jak najszybciej rozwieść. Tylko wiadomo, że to trochę potrwa, tym bardziej, że ani jedno ani drugie nie chce wziąć winy na siebie, czyli będzie bez orzeczenia o winie i będzie się to wszystko przeciągać... Nie wiem czy dobrze postąpiłam...co mam zrobić ?

Gość gość
nic, jak zlozy papiery szybko to ok, jak bedzie zwlekal to uciekaj

Gość gość
Zostaw go. Nie dość, że żonaty, to jeszcze kłamczuch. Później zdradzi Ciebie i okłamie następną...

Gość gość
gosc ma rację olej go nie warto zawracać sobie d**ę kimś takim

Gość gość
zadzwoń do jego żony dobrze ci radzę wtedy będziesz pewna czy z nią jest czy też nie

Gość gość
uciekaj od niego,i to szybko,miłosc tez c**przejdze szybko,szkoda zycia i tyle.

Gość gość
zachciało się prykowi na panience pojeździć, pogoń dziada do dzieci bo jeszcze trochę a nie starczy jemu kasy na alimenty, tu zrobi tam zrobi i kasy braknie

Gość gość
Postawiłam mu warunek, że ma się jak najszybciej rozwieść. Tylko wiadomo, że to trochę potrwa, tym bardziej, że ani jedno ani drugie nie chce wziąć winy na siebie, czyli będzie bez orzeczenia o winie i będzie się to wszystko przeciągać... x x Nic się nie będzie przeciągać, bo najszybszy rozwód to własnie bez orzekania o winie, czyli bez publicznego prania brudów. Facet ci kity wciska, bo najprawdopodobniej nie ma zamiaru się rozwieść i będziesz słyszeć bajki od niego, ze rozwód się przeciąga

Gość gość
A on w tym czasie będzie kisił ogórasa w twojej...

Gość gość
hahhah śmieszna jestes postawiłas mu warunek jak koles do tej pory sie rozwiódł to tego juz nie zrobi odkrył ze mozna na boku a zona nic sie nie dowie bo zadna nie miałą na tyle jaj zeby z nia pogadc

Gość gość
Ile z nim jesteś

właśnie plusem jest to, że i ta jego była, rodzina i znajomi wiedzą o mnie i nie jestem żadną tajemnicą

Gość gość
Jaka była? To dalej jest jego żona. Następna niagara, co wszyscy o niej wiedzą i nie jest tajemnicą. :D

Gość gość
będziesz podskakiwać to cię zostawi i znajdzie inną, kopnij w d**ę faceta, nie masz honoru ani ambicji żeby poszukać sobie kawalera, z żonatym facetem stale będziesz na przegranej pozycji

Gość gość
Fakt, ze facet cie oklamal w tak waznej sprawie nie ma dla ciebie znaczenia? Czy ty w ogole dziewczyno myslisz glowa? skoro klamie w waznych zyciowych sprawach, to w drobizgach bedzie to robil na pewno. Kurde, nie stac cie na kogos normalnego? Poczytaj topiki o rozwodach, a potem relacjach bylych zon z mezami i w tym wszystkim jego dzieci......uciekaj od tego faceta jak najdalej.

Gość gość
Zwykły oszust krętacz nic nie wart