Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Na kafeterii siedzą same sfrustrowane i zdesperowane dziewice których

Polecane posty

Gość gość

... nikt nie chce, i wyżywają się 25 godzin na dobę 8 dni w tygodniu na forum internetowym wyzywając anonimowo mężczyzn, za to, że ci wolą ładniejsze i zgrabniejsze dziewczyny od nich (co więcej, są do tego tak obłudnymi hipokrytkami, że mają pretensje do mężczyzn za to, że owi lecą u kobiet jedynie na wygląd, podczas gdy same lecą u facetów tylko i wyłącznie na pieniądze, wygląd i władzę oraz na cechy samca alfa świadczące o ich atrakcyjności biologicznej i przydatności ewolucyjnej, instynktownie pragnąc osobnika o silnym i zdrowym materiale DNA dla potomstwa i zdolnego do zapewnienia im przetrwania) oraz obrażając słabszych (czyli tych, którzy wyżej przeze mnie wypisanych wymogów nie spełniają) za sam fakt, że ci mają mniejsze stężenie testosteronu we krwi, w efekcie mając mniej cech przywódcy stada, żywiciela rodziny i materiału reprodukcyjnego, co dowodzi że te kobiety to zezwierzęcone samice myślące kroczem i pozbawione uczuć wyższych marionetki tańczące w rytm muzyki granej im przez mechanizmy doboru naturalnego, kierujące się wyłącznie pierwotnymi instynktami rodem z epoki kamienia łupanego oraz własną korzyścią.

Gość gość
BRAWO!

Gość gość
nie wszystkie, ja taka nie jestem

Gość gość
Poniżej zamieszczam mój komentarz jaki opublikowałem w topiku "Faceci mają same wymagania i nie potrafią kochać", ponieważ pasuje on tutaj jak ulał a nie chce mi się drugi raz tego samego przepisywać. "Z racji tego, że WSZYSTKIE kobiety to zezwierzęcone samice myślące narządami płciowymi, które (tak jak je biologia i ewolucja zaprogramowały) lecą tylko i wyłącznie na pieniądze, wygląd i władzę (co udowodniły nauki takie jak między innymi psychologia ewolucyjna czy socjobiologia, i czego potwierdzeń nie trzeba szukać daleko, ponieważ WIĘKSZOŚĆ kobiecych wypowiedzi w tym topiku je zawiera) a co za tym idzie o tak zwanej "miłości" wiedzą tyle co nic (myląc swędzenie między nogami na widok przystojnego i władczego bogacza [NIGDY nie na widok nieprzystojnego i spolegliwego biedaka] z "miłością", o której zielonego pojęcia nie mają, bo niby jakie uczucia mogą mieć istoty zdolne do odrzucenia swojego "ukochanego" za to, że ten okazał się być od niej o kilka centymetrów niższy gdy ona założyła obcasy, albo za to że jej koleżance nie spodobała się jego fryzura i publicznie go za to wyśmiała?), ten topik jest chyba najśmieszniejszym jaki w życiu widziałem, ponieważ nie ma większej hipokryzji od wymagania od drugiej płci aby kochała bezinteresownie i bezwarunkowo za szlachetny charakter i dobre serduszko (co jest tym bardziej absurdalne z uwagi na to, że żadna kobieta takowymi poszczycić się nie może) podczas gdy samemu (czy raczej samej) leci się TYLKO I WYŁĄCZNIE na cechy przewodnika stada (władza), żywiciela miotu (pieniądze) i materiału reprodukcyjnego (wygląd) oraz na cechy świadczące o tym, że danemu facetowi uda się któreś z powyższych zdobyć nawet jeśli jeszcze na obecną chwilę ich nie posiada (pewność siebie, dominacja, zaradność, pracowitość, odwaga, stanowczość, agresja, wytrwałość etc). Jestem za wprowadzeniem islamu na całym świecie i odebraniu kobietom wszystkich praw, ponieważ to prymitywne, myślące macicą i jajnikami, myślące tylko o sobie i własnych korzyściach, niezdolne do uczuć wyższych pasożyty, które jak dać im palec to odgryzą całą rękę."

Gość gość
podaje hasło" OKOŃ!

Gość gość
Nie nudź, i tak nikt tego nie przeczyta.

Gość gość
Niezdrowo się podniecasz :P

Gość gość
a faceci w ogóle nie myślą narządami płciowymi, wszyscy sa jak młody Weter i tylko czekają na ukochana, cycki i dupa nie ma znaczenia bo oni nie traktuj kobiety przedmiotowo, o nie, oni je kochają (bo penis im tak nakazuje)

Gość gość
"Nie nudź, i tak nikt tego nie przeczyta." * * * * * To będzie dowód na głupotę tubylczych użyszkodniczek, skoro krótki i rzeczowy tekst złożony z kilkunastu niezbyt trudnych do interpretacji zdań okazuje się przekraczać ich wyjątkowo mizerne możliwości intelektualne.

Gość KrwawaMery2
Skoro WSZYSCY, ktorzy pisza na tym forum sa tacy jak opisales, to co tu robisz? :D Apropo tych Twoich, ze kobiety kieruja sie zwierzecymi instynktami, to chyba normalne, co nie? W koncu jestesmy ssakami. Faceci tez chca jak najlepszej partnerki, by ta zapewnila dobre geny dla ich dzieci oraz ich przetrwanie. To sa naturalne instynkty, kazda istota robi wszystko by przetrwac i nie ma znaczenia jej plec. Kazdy kij ma dwa konce, jak to mowia

Gość gość
"a faceci w ogóle nie myślą narządami płciowymi, wszyscy sa jak młody Weter i tylko czekają na ukochana, cycki i d**a nie ma znaczenia bo oni nie traktuj kobiety przedmiotowo, o nie, oni je kochają (bo penis im tak nakazuje)" * * * * * Przecież ja nie twierdzę że faceci nie myślą gonadami - napisałem jedynie, że zarzucanie drugiej płci czegoś co się samemu robi (czyli właśnie kierowania się prymitywnymi, biologicznymi popędami i instynktami oraz podświadomością, a nie żadnymi głębszymi, wyższymi uczuciami) jest hipokryzją do potęgi entej, a to właśnie zaobserwowałem niejednokrotnie u kafeterianek.

Gość gość
"Skoro WSZYSCY, ktorzy pisza na tym forum sa tacy jak opisales, to co tu robisz? smiech.gif Apropo tych Twoich, ze kobiety kieruja sie zwierzecymi instynktami, to chyba normalne, co nie? W koncu jestesmy ssakami. Faceci tez chca jak najlepszej partnerki, by ta zapewnila dobre geny dla ich dzieci oraz ich przetrwanie. To sa naturalne instynkty, kazda istota robi wszystko by przetrwac i nie ma znaczenia jej plec. Kazdy kij ma dwa konce, jak to mowia" * * * * * Tak, ale mi właśnie chodzi o to, że mężczyźni potrafią się do tego szczerze przyznać a wy się tego kłamliwie wypieracie, co jest z waszej strony obłudą i hipokryzją, bo wytykacie drugiej płci zachowania które same również uskuteczniacie, rozumiesz?

Gość gość
Raczej dowód na głupotę kafeteryjnego użyszkodnika - autora przydługiego, o pokrętnej logice i pełnego ultrasubiektywnych opinii tekstu, niestrawnego dla osoby powyżej jego wyjątkowo mizernych możliwości intelektualnych.

Gość gość
Zezwierzęconemu samcowi myślącemu narządami płciowymi, lecącemu na tani poklask na tego typu forum JUŻ DZIĘKUJEMY.

Gość gość
wiec odkryles ze sie z tym nie kryja i co? przeszkadza ci to?

Gość fotel
pewnie masz racje,ale czytać mi się nie chciało.

Gość gość
"Raczej dowód na głupotę kafeteryjnego użyszkodnika - autora przydługiego, o pokrętnej logice i pełnego ultrasubiektywnych opinii tekstu, niestrawnego dla osoby powyżej jego wyjątkowo mizernych możliwości intelektualnych." * * * * * Jeżeli dla ciebie tekst na kilkanaście linijek jest "przydługi" to oznacza, że nigdy w życiu żadnej książki w ręku nie trzymałaś (co tam książki, ty nawet streszczenia lektury szkolnej byś nie dała rady przerobić) a co za tym idzie, sama sobie wystawiasz etykietkę "osoby" reprezentującej sobą kalectwo umysłowe, a ktoś taki nie powinien mieć prawa do uczestnictwa w publicznej dyskusji.

Gość gość
"Zezwierzęconemu samcowi myślącemu narządami płciowymi, lecącemu na tani poklask na tego typu forum JUŻ DZIĘKUJEMY." Nie lecę na poklask tylko na PRAWDĘ, którą głoszę zawsze i wszędzie ponieważ to jest właśnie moim życiowym celem i wartością nadrzędną.

Gość gość
"wiec odkryles ze sie z tym nie kryja i co? przeszkadza ci to?" Nie. Przeszkadza mi to, że się tego kłamliwie wypierają, mimo iż jest to udowodnione naukowo (psychologia ewolucyjna, socjobiologia, biopsychologia etc).

Gość gość
to że leca na kase? niedlugo nie beda bo same zarabiaja a niktore to zarabiaa wiecej niz facet

Gość gość
"pewnie masz racje,ale czytać mi się nie chciało." To po co komentujesz treści z którymi nawet się zapoznać nie raczyłaś i zaśmiecasz topik takim nic nie wnoszącym i bezwartościowym komentarzem? Za pusto masz w główce, aby się samodzielnie z kilkunastoma linijkami tekstu uporać, i jeszcze się tym chwalisz - no rzeczywiście, masz powody do dumy, mamie i tacie o tym powiedz to na pewno ci w nagrodę batonika kupią.

Gość gość
dziewice na kafeterii? chyba w uchu mają jeszcze błonę

Gość gość
Tak, mają takie żółtawe błony w uszach z nadmiaru nieusuwanej woskowiny.

Gość księżna Anna
No ja właśnie lecę tylko na samców alfa i jeszcze mi to wszyscy wypominają, hipokryci sami skrycie marzą o pięknych kobietach.

Gość KrwawaMery2
Skoro WSZYSCY, ktorzy pisza na tym forum sa tacy jak opisales, to co tu robisz? :D Apropo tych Twoich, ze kobiety kieruja sie zwierzecymi instynktami, to chyba normalne, co nie? W koncu jestesmy ssakami. Faceci tez chca jak najlepszej partnerki, by ta zapewnila dobre geny dla ich dzieci oraz ich przetrwanie. To sa naturalne instynkty, kazda istota robi wszystko by przetrwac i nie ma znaczenia jej plec. Kazdy kij ma dwa konce, jak to mowia

Gość gość
Zauwazylem ze jak tylko pojawi sie jakies ogloszenie typu szukam przyjaciela albo kochanka albo poznam fajnego faceta to od razu odzywa sie cale grono zniewiescialych dewiantow ktorzy podaja nr gg maile itd i kto tu jest zalosny dodam ze jestem facetem

Gość gość
Krwawa Mery you have absolutli right

Gość gość
"Skoro WSZYSCY, ktorzy pisza na tym forum sa tacy jak opisales, to co tu robisz? smiech.gif Apropo tych Twoich, ze kobiety kieruja sie zwierzecymi instynktami, to chyba normalne, co nie? W koncu jestesmy ssakami. Faceci tez chca jak najlepszej partnerki, by ta zapewnila dobre geny dla ich dzieci oraz ich przetrwanie. To sa naturalne instynkty, kazda istota robi wszystko by przetrwac i nie ma znaczenia jej plec. Kazdy kij ma dwa konce, jak to mowia" * * * * * Tak, ale mi właśnie chodzi o to, że mężczyźni potrafią się do tego szczerze przyznać a wy się tego kłamliwie wypieracie, co jest z waszej strony obłudą i hipokryzją, bo wytykacie drugiej płci zachowania które same również uskuteczniacie, rozumiesz?

Gość gość
przeciez na kafeterii jak zauwazylam siedzi wiekszosc facetow -dziwnych

Gość gość
mam dwoje dzieci, wiec przynajmniej 2 razy dałam:):):)