Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

W jakim banku otworzyc konto

Polecane posty

Gość gość
to dawaj do PKO. Konto dla młodych. 5 transakcji karta i masz wszystko za free

Gość gość
ING :)

Gość onomatop
Proponuje mBank, bez opłat za kartę, przelewy czy wypłaty ze wszystkich bankomatów. Pomagają oszczędzać i nawet jest możliwość zarobienia dodatkowej gotówki w domu. http://zeropozyczka.pl/darmowe_konto/mbank W sumie jak ktoś korzysta normalnie z konta i płaci za zakupy kartą to żadnych opłat za prowadzenie konta nie poniesie

Gość daria777
Moze warto zastanowic sie nad ING bankiem, na forum gowork.pl/opinie_czytaj,23672 maja wiele pozytywnych komentarzy.

Gość gość
ing konto direct jest super, mam od studiów, ZA NIC nie płacę, "warunkiem" jest płatność kartą na 200 zł na miesiąc, co w moim przypadku są 2-3 zakupy w sklepie. Za nic nie płace, na prowadzenie, za karte, za wypłaty ze wszystkich bankomatów, za przelewy, nic a nic

Gość gość
najlepiej wybrać taki gdzie nie płaci się na za przelewy przez net, prowadzenie konta jest darmowe; zwracaj też uwagę, czy masz w pobliżu bankomaty oraz czy sam bank jest ci po drodze bo czasem trzeba coś załatwić osobiście...tu możesz szybko porównać koszty różnych kont: http://cykl.leadkredyt.pl/konta_osobiste/

Gość gość
Ja mam konto w Milenium.Zero opłat.płace ubezpieczenie za karte,ale zwracaja przy transakcjach bezgotówkowych.Wszystkie bankomaty za darmo,przelewy internetowe też. Najwiekszy plus to Oddziały czynne w niedziele.