Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

dlaczego nie mam szczescia w milosci

Polecane posty

Gość gość

Pytanie jak w temacie, dlaczego nigdy nie mam szczescia, jak ktos mi sie podoba to ta osoba nie jest mna zainteresowana..ostatnio poznalam chlopaka i strasznie mi sie podoba, ale on nic..a jak ktos mna sie zainteresuje to zazwyczaj facec**przed 40(sama mam 23lata) z dziecmi albo nastolatkowie co zazwyczaj chca tylko jednego,a takie cos mnie nie interesuje, juz stracilam nadzieje na poznanie kogos kto odwzajemni moje uczucia :(

Gość gość
Dlaczego? Bo na kogoś paść musiało i padło na ciebie i tysiące innych osób.

Gość gość
no chyba masz racje..

Gość gość
Mam 25 lat i też czekam na kogoś wyjątkowego, ale nie rozpaczam, że nie mam szczęścia, uznaję że tak życie się czasem układa i się nie zamartwiam :) Jesteś na studiach jeszcze? To zawsze daję szansę poznawania nowych osób w swoim wieku.

Gość gość
nie, juz pracuje..

Gość gość
Pomyśl, że zapewne ten koleś którym ty jesteś zainteresowana też byłby zainteresowany głównie "jednym" :P jest na to wielka szansa, ale jako że nie możesz go mieć, to się martwisz jaka ty nieszczęśliwa.

Gość gość
a nie wiem jakos dzisiaj tak mnie wzielo, dola mam, cale zycie pod gorke..

Gość chłopy grają nawet po 30tce
Faceci zawsze chcą tego jednego, pytanie czy chcą czegoś więcej, ale tu kobieca intuicja jest niezawodna. A szczęściu trzeba pomagać, trzeba zadbać o poznawanie odpowiednich osób :)

Gość gość
Przeczytaj sobie: " Potege podswiadomosci" lub "Magnetyzm serca" :)

Gość gość
Nie masz szczęścia w miłości? A pomyślałaś kiedyś dlaczego tak się dzieje? Może powinnaś popracować troche nad sobą; może za mało wymagasz? Możeod razu robisz wrażenie biednej nieszczęśnicy ? Może od razu zakładasz że coś się nie uda, to się nieudaje, może lokujesz swoje uczucia w facetach gdzie podskórnie czujesz że jesteś przegrana na starcie? Aby być szczęśliwą, nie tylko w miłości, musisz poznać samą siebie. Proste.