Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość do męczydupy od Madzi i Werki

chłopie umów się z którąś w końcu

Polecane posty

daj żyć! nie stój jak cielę i nie wielb jej z daleka - wbrew temu co piszą w Bravo Boy, my kobiety nie umiemy czytać w myślach, tak więc ona się nie domyśli, że chcesz się z nią umówić. zaproś ją gdzieś. i adoruj. bądź facetem a nie jęczącą babą, kurna!!!

Gość gość
hahaha to kurna było słodkie no umow sie umów kurna

no bo ileż można się mazać......?!

Gość gość
Po co codziennie żalić się na forum?Coś się od tego zmieni?

dokładnie. kafe składa protest i ma dość Twojego mazania się! działaj!!!

Gość gość
Wyjdź do ludzi,do świata realnego,bo siedząc przed kompem, żadna kobieta na ciebie nie spojrzy.

Gość Zwiezda92
Dobra, powołam się na ludzi z kafe w razie czego, powiem: Madziu/ Weroniko bo ludzie z kafeterii mi zezwolili na umówienie się z Tobą.

Gość Zwiezda92
Ej ale czy Wy na pewno dobrze poznaliście historię Madzi i Werki? Wiecie jaka to jest delikatna sprawa?! Weronikę widziałem ostatni raz 13 XI całkiem przypadkowo, udawałem że chcę coś od niej pożyczyć żeby ją powtórnie widzieć i nie dała się nabrać na tą sztuczkę. Z Madzią jest jeszcze gorzej - ostatni raz widziałem ją gdzieś w X jak jechała samochodem.

Stary, ja wychodzę do ludzi. Co prawda tylko na drogę ale nie siedzę przed tym kompem non stop.

Gość Magduśka93
Jesteś ścierwem bo jesteś prawiczkiem dlatego cię nie chciały hahahaha

Gość pomaranczowsza
ale od samego stania na ulicy cie dziewoje nie zaczna podwywac ;) musisz sie z nimi ZAPRZYJAZNIC. zaczac o czyms rozmawiac, zapytac ja o jej zycie. jak ta madziula i werka widza w tobie knujacego desperate, to niestety beda wiac od ciebie :o

kobiety cenią szczerość, może jak szczerze powiesz Madzi, że chcesz się z nią umówić ale już miałeś raz okazję (jak pisałeś w topiku) i spieprzyłeś, ale naprawdę Ci na niej zależy - to przemyśli i da Ci szansę? nie wszystkie dziewczyny to zimne suki i intrygantki. zaryzykuj!!!!!!

Gość gość
on chce tą konkretną kobietę a jakąkolwiek jak facet się zakocha to mogiła

Postawię na szczerość. W międzyczasie nabyłem trochę ogłady z innymi dziewczynami więc teraz mogę się zdobyć na wyłożenie kawy na ławę. Tylko żeby jeszcze była okazja do tego żeby z nią porozmawiać. Nie wiem gdzie jej szukać.

Gość gość
kobiety cenią szczerość - większej bzdury nie słyszałem nie wszystkie dziewczyny to zimne suki i intrygantki - w bajki nie wierzę

no to nie wierz. jak mówię, są takie, które wyśmieją i obgadają przed bandą psiapsiółek (więc absolutnie nie podchodź do niej, gdy jest w "babskim stadzie"!!) - ale są też normalne. poważnie. gdzieś tam... na świecie... :P

Gość gość
on chce tą konkretną kobietę a jakąkolwiek jak facet się zakocha to mogiła czyli sztywny jak trup?? :)

Gość gość
Podtrzymujecie to żebym podszedł do Madzi i Werki? Ale ja mam zakaz zbliżania się do nich od 17 VII 2012 goda. jak sądowy ten zakaz, to lepiej nie podchodź, bo w pudle jeszcze wylądujesz

Gość gość
rozbrajasz mnie, inteligentny jesteś, a takiego bezmózga grasz tu.

naprawdę przejmujesz się tym, co mówią durne nastolatki z "klanu"? jak wolisz wielbić Magdę z daleka to nie ma sprawy, w sumie zdasz maturę, ona zda maturę i gdzieś wyjedzie, i znajdziesz sobie inny obiekt westchnień.

Nie przejmuje się nastolatkami ale chodzi o to że wejdą mi w paradę i nie zrealizuje swojego planu.

nie realizuj planu tylko daj się ponieść!

Kiedy w końcu spotkam Madzię lub Werkę sam na sam. Mi jest potrzebna odrobina szczęścia. Chciałbym odmienić swoje życie będąc z którąś z nich.

Gość A34 Comet
Chcę na studniówkę z Madzią bądź Werką i siedzieć z nimi przy okrągłym stole. Żeby mnie Werka wzięła na studniówkę musiała by w tym momencie rzucić Szczura byśmy się zdążyli poznać wystarczająco do II 2014.

Gość M24 Chaffee
Werko, kafeterianie czy jest to realna wizja?

Gość gość
Tobie tylko o dokopanie jemu idzie nic to wspólnego z Wera nie ma nic do niej nie czujesz liczy sie tylko chec zemsty i pokazania kto tu rzadzi Wera jest dobrym tłem w samym tle

Gość M24 Chaffee
Nawet z nim słowa w życiu nie zamieniłem, nie wiem kto to jest i nie chcę wiedzieć. Niech uwolni Werke od siebie i zmiata gdzie pieprz rośnie.

Gość Sojuz Apollo
Na kilka dni piękna gimnazjalistka odwróciła moją uwagę od Madzi i Werki ale jako że jest niedostępna znowu się zwracam ku moim licealistkom.