Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Chilli23

praca za 2400 brutto

Polecane posty

Gość Chilli23

Praca w instytucji rządowej. Bylibyście zadowoleni z takich zarobków? To troche ponad 1700 zl netto... Wiadomo dochodzi 13 pensja, premie, wczasy pod gruszą. Mam 23 lata, na koncie licencjat, studiuje zaocznie a to moja pierwsza praca. Wiadomo że to dopiero początek drogi zawodowej i nikt mi kokosów nie da ale nie wiem jak miałabym godnie żyć za takie pieniądze, gdybym musiała mieszkać i radzić sobie sama.

Gość gość
jak na twój poziom umyslowy to nawet ze dwa razy za dużo

Gość gość
kobieto, bierz i nie marudź. jak się sprawdzisz to z pracy cię nigdy nie wywalą a podwyżkę dostaniesz z czasem. dzisiaj praca w insytucji rządowej to marzenie wielu osób.

Gość gość
kolejny pasożyt do utrzymania przez społeczeństwo

Gość gość
Ja pracuję w urzędzie za 2500 brutto. Podwyżek nie było od 2008 r. Nagród nie ma od czerwca 2013. Zresztą jak były to ok 350 zł na kwartał. Wczasy pod gruszą 800 zł. Wymagania oraz większe do tego co chwila durne statystyki. Jak nie masz doświadczenia o bierz, w przeciwnym razie odradzam.

Gość gość
kobieto ilu ludzi. choćby i w warszawie ma magistra nieraz podwójnego i marzy o pracy umysłowej za 1200, 1500 na rękę

Gość gość
zapytaj Donalda Tuska jak w ogóle żyć, a nie jak godnie żyć?

Gość gość
ludzie po studjach pracują fizycznie za 6-7 zl/h, więc bierz, póki jeszcze jest

Gość gość
dlaczego pod mostem? Jeśli jest z Warszawy, to u mamusi, a jeśli spoza to w wynajętym pokoju w 3 osoby, a jedzenie tez od mamusi w sloikach.

Gość gość
bierz, nie zastanawiaj się. zawsze może trafi się coś lepszego, a tak to będziesz żałować. ciepła posadka. wymagania są wszędzie, w końcu na tym polega praca. nikt nic nie daje za darmo. zawsze jest szansa, że może będą podwyżki, że może awansujesz. umowa o pracę- dzisiaj to się nie zdarza...

oj bez pierdul, gdyby ktos mi w wawie powiedzial stawke 1400 to bym go tak glosno wysmial, ze sekretarka w drugim pokoju by slyszala... ale wiem ze ludziom po studiach tyle proponuja, wiem... i gdyby ludzie kladli na takie oferty lache to by ich nie bylo!!!!!!!!!!!!

Gość gość
bierz to, ja jestem po administracji, a nie mogę znaleźć pracy w dużym mieście, bo chcą tylko ludzi z doświadczeniem. Robię na produkcji za 1100-1200, jest ciężko z dobrymi zarobkami

Gość gość
na pierwszą pracę, przy licencjacie, nadal studiując to nie jest źle ;)

Gość gość
powiem ci tak, pracuje dziennie od 3-6h. zarabiam 7-9tys brutto. po 8 latach pracy w zawodzie. mam 4 fakultety i własną firmę. wszystko mam tylko faceta brak bo aspiracje wygórowane... więc lepiej zarabiac 1-2tys bo oczekiwania mniejsze.

Gość gość
W warszawie biorą bez doświadczenia do takich prac, bo takie osoby za szybko nie odchodzą.