Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość szmaragdowe oko

Biuro podróży Arkadia z Wrocławia opinie

Polecane posty

Gość szmaragdowe oko

Korzystał ktoś z usług tego biura, chodzi mi o wyjazd do Grecji? Podzielcie się proszę opinią na ich temat.

Gość gość
Jeśli nie musicie, nie korzystajcie z usług tego biura! Byłam z nimi w Rzymie, nie zrealizowali programu, wzięli od nas pieniądze za wstępy, które były darmowe!, hotel był tragiczny, ponad 80 km od Rzymu, w dodatku było zimno a śniadania były bardzo ubogie. Przewodniczka - tragedia! cały czas chodziła obrażona! Podsumowując: NIE POLECAM!!!! Ponad to kłamali jak się tylko dało w odpowiedzi na naszą reklamację. Zasługują na konkretny proces sądowy...

Gość Michał i Maria z Krakowa
Byliśmy z żoną na wycieczce Walentynkowej (Padwa-Werona-Wenecja) organizowanej przez biuro Arkadia - same dobre wrażenia : autokar dobry, wycieczka zaplanowana dobrze z przystankami co 4 godziny, pilot wycieczki Pani Marta super - bardzo ciekawie opowiadała, przygotowała i muzykę włoską i filmy o życiu włochów oraz oglądaliśmy filmy fabularne nakręcone w Weronie i Wenecji. W każdym mieście mieliśmy czas wolny. Szczerze polecam wycieczkę w tym kierunku,

Gość gość
Również nie polecam tego biura. Daleko im do europejskich standardów. Byłam z nimi w Grecji, pani przewodniczka Anna S. okłamywała nas na każdym kroku, a jak zostało jej to udowodnione to zaczęła zachowywać się skandalicznie, totalny brak taktu i profesjonalizmu. Na naszej wycieczce również nie zrealizowano całego programu. Klientów traktują jak śmieci a nie daj Boże złożyć u nich reklamacje!

Gość gość
Co prawda z Arkadii nie korzystałam, ale mam dobre doświadczenie z Wratislavia. Ja akurat wybrałam wycieczke "Wrocław Żydowski" (bo interesuje się tą tematyką) i mega fajnie! Przede wszystkim ciekawie i nawet nie wiem kiedy zleciał cały dzień! Nie było problemu, gdy chcieliśmy coś pominąć albo coś jeszcze zobaczyć :D duża elastyczność! Jak ktoś szuka fajnego i ciekawego przewodnika to polecam tych z Wratislavia.

Gość gość
To macie polecić jakieś solidne biuro podróży z okolic Wrocławia?

Gość gość
Tego biura nie kojarzę, jednak miałem okazję spędzić wakacje życia dzięki http://babilontravel.pl/ . To właśnie oni zabrali mnie na wspaniałą, a przede wszystkim tanią podróż po Hiszpanii. Udało nam się załapać na last minute za grosze, które spędziliśmy w bardzo atrakcyjnych warunkach.

ja tam wolę Coral Travel - jak dla mnie to biuro jest bardzo sprawdzone i działające rzetelnie! nie ma co narzekać! super wypoczynek z nimi