Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

dwoje dzieci w jednym pokoju jak to pogodzic

Polecane posty

Gość gość

jedno roczek drugie 5 lat-da się to jakos zgrac bez komplikacji -wiadomo starsze później chodzi spac a chce żeby poczytać mu bajke ,maluch budzi się w nocy.....a może dluzej malucha "trzymać"w sypialni.Jak to u was wyglada

Gość gość
ja bym potrzymała malucha do dwóch lat w waszej sypialni, aż zacznie przynajmniej noce przesypiać.

Gość TakaSobieMama2
Tez bym zostawila mlodsze dziecko w sypialni rodzicow, do czasu az starszy i mlodszy beda mieli podobny rytm dnia (o jednej godzinie klada sie spac, o jednej godzinie wstaja)

Gość gość
a jak to wygląda później gdy już jedno chodzi do szkoły jak zorganizować pokoj żeby maluch nie przeszkadzal w lekcjach

Gość gość
kupic wieksze mieszkanie

Gość gość
no niestety ciezko dwojke dzieci z taka roznica wieku umiescic w 1 pokoju. a ile macie pokoi?

Gość gość
Mysle ze za wczesnie na przeniesienie. Szkoda 5latka. Poczekaj jak roczniak nie bedzie budzil sie w nocy

Gość gość
mam podobna roznice wieku -3 pokoje i zastanawiam się czy nie zezygnowac z sypialni na rzecz malucha

Gość ex_debill_znowu_po
przeniosłam córkę jak miała pół roku do pokoju brata (mniej więcej jak zaczęła przesypiac noce) i chodzili wtedy spać o różnych porach, ale nigdy nie było problemu, bo córka zasypiała o 19 i jak kamień, syna kładłam o 21, mogłam mu czytac na głos, z czasem sie zgrali i teraz obydwoje chodzą spać między 20 a 21..jakby młodsza miała lekki sen to trzeba by to inaczej rozwiązac