Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy jej sie podobam czy to tylko nudna gra

Polecane posty

Gość gość

Witam mam problem z pewną dziewczyna. Od dłuższego czasu, gdy postanowiłem, że spróbuje z nią coś więcej niż tylko koleżeństwo,a jesteśmy w jednej klasie, wydaje mi się że wysyła mi mnóstwo znaków, częste komplementy o mojej przystojności, rozmawia z innymi chłopcami i co chwile na mnie zerka jakby sprawdzała czy mnie to interesuje, kiedyś mieliśmy epizod, że to ona pisała jak i wyznawała mi wprost miłość, ale wtedy nie chciałem nic więc odpuściłem, ogólnie w szkole ( z racji tego ze jestesmy w jednej klasie ) jej zachowanie wygląda tak jakby czegoś ode mnie oczekiwała, gdy proponowałem spotkanie, zgadzała się itd, po czym wychodziły dziwne sytuacje typu nie mogłam odpisać, nie mogłam etc. po którejś takiej sytuacji napisała mi że przeprasza ale dziś jest juz umowiona ... po powrocie gdy zapytalem co robila napisala ze byla sie spotkac z kolega po czym czy mam teraz jeszcze troche czasu.. Pisze mi różne rzeczy typu że spotyka się z jakimiś dwoma chłopakami i ze mną... Z jednej strony jej zachowanie świadczy o tym że coś do mnie ma a z drugiej że nie. Gdyby ktoś chciał więcej przykładow wszystko mogę wyjaśnić drogą gadu gadu itd. a bardzo mi na niej zależy teraz więc prosze o pomoc

Gość gość
poszukaj sobie lepiej dojrzalej kobiety, twoje rowiesnice sa jeszcze glupie i lubia grac w rozne gierki