Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Tabletka 72 po

Polecane posty

Gość gość

Bardzo Was proszę o pomoc... Chcieliśmy rozpocząć współżycie z chłopakiem. No i wsadził mi "na tak trochę", kilka pchnięć, ale szybko wyciągnął, nie miał wytrysku, ale boję się, że przez ten płyn wydzielający się przed oragazmem mógł coś przelać... Boję się, nie wiem, co robić. Czy mogę zajść w ciążę? Miałam dni płodne, nie wiem sama, co mam robić, głowa mi pęka od natłoku myśli. Czy ktoś bardziej doświadczony mógłby mi pomóc, doradzić?

Gość gość
tak, jak najbardziej mogłaś zajść. wiem, to nie pocieszające ale w tym płynie przed też są plemniki. kurcze, dziewczyno, dni płodne to raptem kilka dni w mcu iakurat to zrobiłaś bez niczego? leć po tabletki.

Gość Haneczkaaaa
"nie miał wytrysku" nie jesteś zasiana !

Gość gość
jej, ja tak często z chłopakiem robię i nic mi nie jest. i my tak dłużej jesteśmy połączeni. dużo dłużej

Gość gość
Czy zwykły lekarz też mi ją może przepisać? Taki pierwszego kontatktu? Zrobiliśmy to w pt ok. 17. Czy jak zażyję ją jutro, to też będzie skuteczna?

Gość gość
działa do 72h. i nie wierz że mogłanie zajść. oczywiście gdybyś nie miała dni płodnych, to nie a tak? dziewczyno nie ryzykuj.

Gość gość
Jak najbardziej może ją wypisać lekarz pierwszego kontaktu, ale jej skuteczność maleje z każdą dobą, także późno się obudziłaś... Nie każdy lekarz będzie chciał Ci ją wypisać (i ma święte prawo odmówić), więc radzę Ci od rana zacząć biegać po przychodniach.

Gość gość
Lekarz pierwszego kontaktu nie może wypisać recepty...też tak myślałam i się mocno przejechałam... tylko ginekolog, który wcześniej sprawdzi czy nie jesteś już w ciąży