Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Facet oblatywacz

Polecane posty

Gość gość

Poznałam faceta, ma 29 lat. Spotykał się z wieloma kobietami ale z żadną na dłużej. I nie może zrozumieć jak ja- zdrowa kobieta mogę przez dłuższy czas żyć bez sexu. Myślę, że jest oblatywaczem. Czy jest choć cień szansy, że zmieni się jego podejście do tych spraw gdy będzie w związku?

Gość gość
Nie.

Gość gość
nawet gdybyśmy przysięgali ci na własne życie, że on się nie zmieni to i tak ty już na niego lecisz

Gość gość
daj mu powąchać c**kę to się przekonasz

Gość gość
Dłuższy czas bez sexu ? Radzę odwiedzić seksuologa ! Inaczej nie licz na normalny związek z partnerem,no chyba że z impotentem.

Gość gość
Jeśli ma 29 lat i nie był dotąd w dłuższym związku to coś z nim chyba nie tak. Może nie nadaje się do dłuższego związku, lubi często zmieniać partnerki seksualne. Taki typ raczej się nie zmienia, jak jest r****czem, to r****czem zostanie.Jak mu się znudzisz to znajdzie następną, później następną...i tak sobie przeżyje życie.

Gość gość
02.12.13 gość Jeśli ma 29 lat i nie był dotąd w dłuższym związku to coś z nim chyba nie tak. c Chyba, że jest prawiczkiem to jeszcze zrozumiałe ale oblatywacz to nie nadaje się do związku