Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nieszczesliwa88

jestem z dwoma mezczyznami

Polecane posty

Gość nieszczesliwa88

Juz nie wytrzymuje psychicznie!! Jestem w zwiazku od 8lat, nie mamy dzieci, zaczelo sie psuc i w czasie kryzysu poznalam mezczyzne sfarszego odemnie o 19 lat , ktory wlasnie rozstal sie ze swoja byla.Nie wiem czy sie zakochalam ale ciagle o nim myslalam i nie moglam doczekac sie nastepnego spotkania.Odeszlam od mojego partnera do rodzicow.Po pol roku postanowialam.dac mu ostatnia szanse i wrocilam. Chcialam bym zeby bylo jak kiedys, on chce uczucia a ja nie czuje nic, kompletnie nic, a w czasie seksu do ktorego sie przymuszam prawie nie placze.Nadal spotyk.sie z tym drugim ale boje sie jak moi rodzice zareaguje ze ja mam 25lat a on 43 i ma 12letniego syna.Nie wiem czy roznica wieku nie bedzie problemem..pozatym spotykamy sie od ponad roku a on nigdy nie posiedzial ze mnie kocha, chociaz ciagle nalega zebym sie do niego przeprowadzila i ze chce przedstawic rodzica oraz synkowi. Ale tak mi szkoda mojego partnera, nie my slubu, bo on tal sie stara zeby nam.wyszlo i tyle lat razem...

Gość kelnerka z Rewala
ja tez z mezem i synem :)

Gość nieszczesliwa88
Nie wi czy zaryzykowac, odejsc, zranic mojego partnera.Czy zyc tak nadal, i udawac ze jestem szxzesliwa i ze oklamtwac go ze go kocham.

Gość gość
Ja kiedys mialem trzy kobiety w domu przez wiele lat :-D

Gość gość
Tak to jest jak się próbuje złapać za ogon dwie sroki na raz, sama sobie zgotowałaś taki los, martw się tym że obaj mogą cię kopnąć w tyłek i będziesz szukała trzeciego :D

Gość nieszczesliwa88
Czuje sie okropnie poniewaz sypiam z obydwoma, i jak jestem z jedym to czuje ze zdradzam drugiego i na odwrot...czuje sie okropnie!

Gość gość
Najpierw opanuj ortografie!!!

Gość nieszczesliwa88
STAREGO PRYKA?! To bym go mie nazwala, bo wyglada lepiej niz nie jeden 30latek

Gość nieszczesliwa88
Pisze szybko przez telefon, wiec bledy moga byc.