Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Aśka1231234

Glupia a moze to normalne

Polecane posty

Gość Aśka1231234

Piszę tutaj bo i mnie w końcu dopadły zadreczajace pytania, a mianowicie jestem ze swoim narzeczonym 4 lata, jakoś nigdy nie byliśmy para która ciagle chodziła ze ręce, całowała sie itd. mimo wszystko uznawałam nasz związek za udany. 7 miesięcy temu urodziła nam sie córka, przez cała ciąże strasznie sie kłóciliśmy, wiecznie słyszałam ze jestem gruba, za duzo jem, jestem leniwa, udaje ze mnie coś boli i ogólnie kłamie bo ciąża to nie choroba. Po urodzeniu małej, mój chłopak stracił prace i do dziś właściwie jej nie ma (twierdzi ze byle gdzie pracować nie będzie) wiec jest na moim utrzymaniu. Po ciąży zostały mi niestety zbędne kilogramy i oczywiście raz dziennie muszę usłyszeć ze jestem gruba, leniwa, siedzę w domu całe dnie i nic nie robię. Oczywiście wsród codziennego chamstwa sa tez momenty gdzie jest dla mnie najmilszy na świecie. Nie mogę powiedzieć ze go nie kocham ale swoim zachowaniem bardzo zniechęca mnie do siebie, nigdy nie mogę na niego liczyć, jeżeli o coś proszę wykonuje to z łaska. Dlatego pytam czy jestglupia ze z nim jestem a moze każdy facet tak ma i to minie ?

Gość siedze na minie
mam byc szczera czy uprzejma?

Gość Aśka1231234
Oczywiście ze szczera !

Gość gość
no niestety ale jestes glupia, nigdy nie rozumialam kobiet, ktore byly/sa z takimi kolesiami, no porazka !! Co Cie przy nim trzymie ?? Tylko nie pisz, ze dla dobra dziecka bo calkiem oslabne. Nie pierwsza i ostatnia bylabys samotna matka i na pewno lepiej bys sobie dawala rade niz z tym przyglupem, ktory na dodatek jest na Twoim utrzymaniu. Kopnij chlopa w d**e bo tylko na to zasluguje !!!

Gość gość
Facet czuje sie za pewnie.Sprowadz go na ziemie i zacznij odpyskiwać.Ja bym powiedziała że skoro tak Ci nie pasuje (gruba ,brzydka leniwa) to wypierd..ciekawe co by powiedział .Nie daj sie tak traktowac.

Gość siedze na minie
kup sobie skore nosorozca i sie oblecz skoro lubisz byc workiem treningowym

Gość gość
Moj tez taki jest ;/ Ciagle mi dogaduje,ale zeby cos milego powiedziec to nie ;/ i jestem z nim od 5 lat,bo go mega kocham i nie wyobrazam sonie zycia bez niego. Kiedys nawet podniosl na mnie reke i nie przeprosil a ja... nadal z nim jestem.

Gość gość
Rece opadaja !!!!!

Gość gość
"gość no niestety ale jestes glupia, nigdy nie rozumialam kobiet, ktore byly/sa z takimi kolesiami, no porazka !! Co Cie przy nim trzymie ??" Autorka nie jest mądra, ale Ty jeszcze głupsza, skoro piszesz "trzymie"!!!!!