Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Redaktorka28

Poronienia nawracające TOPIK DLA NIELICZNYCH

Polecane posty

Gość gość
Skierowanie na badania genetyczne dla kobiety i partnera należą się już po 3 poronieniu za darmo, a daje je nie ginekolog, a lekarz rodzinny. Warto skorzystać. Mi genetyk powiedział, że ronienia z przyczn genetycznych są zwykle bardzo wczesniej, na etapie 6-8 tc. Z przeciwciała żaś czesto się zdarza, ulegają podwyższeniu tylko na czas ciąży lub kilku tygodni po niej, więc tak naprawdę najbardziej miarodajne oznaczanie ich wartości tylko na czas trwania ciaży lub tez tuż po poronieniu. Wynik ANA 320 (ja miałam ponad 600 i learz nie panikował) to chyba niewiele, waro jeszcze zrobić dokładniejsze ANA2

Gość gość
witajcie Kochane! Pierwszy raz zdecydowałam wpisać się na forum... aktualnie jestem po 4 stratach moich cudownych aniołków. Tym razem mnie nie wyłyżeczkowali, mam być w domu i natura sama pozbędzie sie pustego już....pęcherzyka ciążowego. Nie mam żadnych bóli, ani plamień...to takie straszne czekać.... ciąża obumarła w 7 tygodniu. Poprzednie w 8,5,6. Nie mam już sił...nie mam nadziei... jestem przebadana z mężem od A do Z. Każda ciąża planowana i regulowana. Żadne leki nie pomogły...a tym razem miało być dobrze. Choruje na hashimoto i trombofilię. Tak mi źle...przepraszam...nie mogę już dalej pisać, łzy mi oczy zalewają... Dlaczego?!!!!!!!!!!

Gość murarz tynkarz akrobata
popierając in vitro popierasz przemysłową produkcję ludzi i nowe niewolnictwo. nieochrzczone dzieci nieba nie zaznają 🖐️