Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

sutki male PŁASKIE rozowe jak u dziewczynki jak dziecko zlapie taka piers

Polecane posty

Gość gość

sa naprawde plaskie jak u dziecka. martwie sie ze moja coreczka nie bedzie w stanie uchwycic i ssac. nakladki na piersi te do karmienia te male eski sa i tak za duze. czy jest jakis sposob na moj problem?

Gość gość
Mialam tak samo probowalam karmic ale bylo ciezko, to zakupilam naklaski na sutki i dzuecko pilo przez nie ok 2 miesiace. Pozniej probowalam jak dziecko bylo najedzone bez pomalu nauczylo sie oczywiscie bolalo ale tylko jakies 3 tyg pozniej sitki sie przyzwyczaily! Nie martw sue dziecko Ci wyciagnie sutki :)

Gość gość
A ty jestes w ciazy? Ja mialam plaskie przed ciaza w ciazy sie powiekszyly delikatnie a po porodzie byly juz normalne. Chociaz polozna na mnie naskoczyla,ze jak ja chce karmic jak mam niedobre sutki,to bylo jakies 24 h po porodzie. Dziecko bylo madrzejsze od poloznej:) wiedzialo jak uchwycic po mojej malej pomocy i ssalo milka miesiecu. Gdybym nie musiala przerwac to bym karmila jeszcze dluzej.

Gość gość
Jestem w 36 tyg i sa plaskie a nawet wklesle :((((((( prawa wklesla bo mam wlokniaka, lagodna zmine ale wciagnela mi brodawke, a lewa plaska.:((((((((

Gość gość
Jestem w 36 tyg i sa plaskie a nawet wklesle :((((((( prawa wklesla bo mam wlokniaka, lagodna zmine ale wciagnela mi brodawke, a lewa plaska.:((((((((

Gość gość
Ja stosowałam nasadki korygujące Avent Niplette i w trzy tygodnie ładnie wyciągnęły mi brodawki sutkowe.

Gość gość
Dziecko zaczelo ssac to brodawki wyciagnelo samo. Male i plaskie brodawki wcale mu nie przeszkadzaly w najedzeniu sie. Dziecko jak ssie to chwyta otoczke brodawki a nie sama brodawke i plaskie czy wklesle nie sa tu przeszkoda.