Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Nie jestem ważna dla innych ludzi

Polecane posty

Gość gość

i przykro mi strasznie :(

Gość umyc ci plecki pytajnik
a masz taka potrzebe?

Gość gość
Tak. Chciałabym być lubiana, kochana i żeby inni liczyli się ze mną. A tak nie jest. Często czuję się wręcz niewidzialna.

Gość gość jakiśtam
Jesteś nieśmiała. Dorośniesz, wyrobisz się, staniesz się widzialna. Teraz idziemy spać, żeby rano dobrze widzieć i nie wyglądać jak cień.

Gość gość
Dorosłam już. Jestem kobietą dobrze po 20 roku życia. I co? W dalszym ciągu mam problemy z ludźmi; czuję się przez nich odtrącona. Już w szkole mnie nie lubiano i ciągle szykanowano. Zawsze byłam skazana na samotność.

Gość gość
Stan się widzialna dla siebie to i inni Cie zauwaza . Po prostu szanuj się i nos wysoko glowe , cen się ...a inni będą cenic Cie jeszcze bardziej .

Gość gość
ja tez,chcialam sie zakumplowac z kims przez internet i nawet tu mnie odtracaja,juz nie ma dla mnie nadziei:(

Gość gość
to zacznij się cenic i Ty stan się ta co odtraca , w sensie odtrącaj głupich ludzi

Gość gość jakiśtam
Może sama siebie nie lubisz albo za bardzo się lubisz. Stosunek do samego siebie i do otoczenia ma przełożenie na relacje z ludźmi. Świat lubi ludzi którzy lubią świat.

Gość gość
Myślisz? Sama już nie wiem. Jestem miła, pomocna, staram się być optymistką, mam też pasje, które rozwijam, ale mimo to są osoby bardziej znaczące w towarzystwie. Mogą mówić nawet o pierdołach, przeklinać, a i tak ludzie bardziej się z nimi liczą.

Gość gość
Siebie samej nie lubię zbytnio. Zbyt niedopracowana jestem. Mam problem, żeby wymienić, a już tym bardziej wyeksponować swoje mocne strony, dlatego też ciągle muszę udawać, że jestem pewniejsza siebie niż w rzeczywistości.

Gość gość
zabardzo pokazujesz ze chcesz być lubiana , traktuj sibie jak drogocenny skarb , z którym nie każdy jest godzien porozmawiać , miej w d***e wszystkich i nie zabiegaj o niczyje względy , wtedy zaczna ciagnac do ciebie tlumy .

Gość gość
Właśnie udaję, że kompletnie mi na tym nie zależy, ale może ludzie wyczuwają, że to tylko maska i w rzeczywistości źle się z tym czuję?

Gość gość jakiśtam
Miła, pomocna, optymistka z pasjami - to tak jak ja. Jak to możliwe, bo ja nie narzekam. Ale mam też inne cechy - pewność siebie i poczucie że nie ma rzeczy niemożliwych. Mam dużo dobrej energii, którą szastam na prawo i lewo. No i lubię siebie, lubię ludzi, w każdym znajdę coś dobrego.

Gość gość
Ja też taka jestem, z tym, że pod wpływem wielokrotnych rozczarowań i traumatycznych przeżyć zraziłam się do ludzi i patrzę na nich jak na wymagających egzaminatorów. Lubię ich, ale zarazem się obawiam, rozumiesz?

Gość gość jakiśtam
Wielokrotne rozczarowania i traumatyczne przeżycia przerobiłam na własnej skórze. A kluczem do sukcesu jest przestać się bać.

Gość gość
I tu jest problem, bo ja ciągle odczuwam strach przed ludźmi i widzę ich przez pryzmat swoich doświadczeń.

Gość gość
Ok, ja kończę, ale na pewno jeszcze tutaj wrócę :)

Gość gość jakiśtam
Gdybym mogła c**przekazać trochę swojego optymizmu, chętnie bym to zrobiła. Dobranoc.