Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

jak przygotowujecie sie do Świat Bozeg Narodzenia

Polecane posty

Gość gość

Tak jak. W temacie co u was gości na stołach,? Może jakieś przepisy i co bliskin dajecie na prezent

Gość gość
Już dawno wykupiliśmy wyciezkę do Brazylii, wylatujemy 21 grudnia, już się nie mogę doczekać :)

Gość gość
Jak przygotowuję SIĘ do świąt. Na tydzień przed wigilią idę do dobrej kosmetyczki i zaliczam solarium, dzień przed wigilią oczywiście fryzjer. Miesiąc wcześniej szukam jakiejś wystrzałowej kiecki i butów. Trzeba w czymś wystąpić przed rodzinką. Z prezentów to ojcu jakiegoś dobrego burbona, matce fajny markowy perfum, młodszej siostrze jakiś tablet, a starszej biżuterię. Narzeczonemu tradycyjnie strzelam feliato z połykiem. Na stole mam przeważnie catering, bo po co matka ma się przemęczać, a tym bardziej ja? Te przeżycia duchowe, dzielenie się opłatkiem to jakieś bzdury, ważny jest fun:) :) A teraz na poważnie. Powinnaś napisać: jak przygotowujecie święta w swoich domach.

Gość gość
co to kutwa jest "perfum"? :o

Gość gość
No umnie jest troszeczkę inczej dzielimy sie opłatkiem. I wszystko przygotowuję sama

Gość gość
O właśnie... Fajny temat... Macie jakieś postanowienia Adwentowe?

Gość gość
Ja szykuję się póki co psychicznie. Jako, że są to nasze pierwsze wspólne święta z mężem idziemy na krzywy ryjek do rodziców na wigilię. Ja tylko upiekę serniczki i może coś tam jeszcze zrobię. Niedługo pójdę się zapisać do fryzjera, bo chcę ładnie wyglądać na pierwszej wspólnej wigilii z teściami.

Gość gość
To jest forum "Zdrowie i Uroda", polecam założenie tematu w dziale "Gotowanie, Dom, Ogród" albo "Zakupy".