Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

dlaczego wasze jebane matki nie nauczyły was sprzątać brudasy i zasrańcy

Polecane posty

Gość gość

????!!!!! Męczennice na kolanach Kij wam między żebra, wam i waszemu wychowaniu k****, pojmiecie baby, że nie ejsteście w stanie wychować dobrze ludu bez bycia egoistkami???? za innych sie nie robi???

Gość gość
po jakimś brudasie dostałam mieszkanie KU R W A !!!! I JEGO GRZYBA SPRZĄTAŁAM PO PÓŁ ROKU;-//// jak kogoś kibel tak wygląda, co on ma za napletkiem, ku r w a !!!???

Gość gość
Jestes wulgarnym chamem a ze tez cie taka matka cie urodzila???????

Gość gość
chamem jest ten, kto trak zostawia po sobie kibel i ci, którzy oferujuą ludziom takie mieszkanie nie będę przepraszać za czyjeś niedbalstwo kobiety cierpią, bo wychowują takich fiutów brudnych same sobie taki los gotują ale wam musi śmierdzieć z d**y, skoro macie takie kible łazienka świadczy o człowieku niesttey maminsynki siedźcie z nimi do usranej śmierci, niech wam usługują w tłustych włosach i obżylaczonych girach do usranej, wyczekanej śmierci

Gość zołzaStara
na ch​uj się tak spinać ? :O CO mnie obchodzi dziewucha mojego synusia? Jak będzie chciała mu usługiwać to mnie nic do tego, jak nie będzie chciała to też ich sprawa. Ale wnioskując po głupocie rodzaju żeńskiego to raczej znajdzie chętne :)

Gość gość
CHAMIDLO zeby pisac tak obrzydliwie...... to po co bralas to mieszkanie,kible nie kosztuja duzo,trzeba bylo zamontowac nowy i po klopocie !Jest wiele srodkow do utrzymania czystosci tylko trzeba pomyslec,a nie pisac tak obrzydliwie!!!!

Gość zołzaStara
a kibel to się zmienia. Prezydent K. jak nastał w pałacu prezydenckim po prez.W , to zmienił kible i bidety bo jakoś nie mógł tamtych używać mimo, że na pewno były czyste.

Gość gość
No to idz\ na prezydenta tylko nie rob z siebie meczennika ....ciulu

Gość gość
oczywiście, że brudasa bronią;-/// jakie to ma znaczenie, co? jak mozna być takim brudasem?;-/

Gość zołzaStara
ja nie muszę iść, ani też kibli po nikim nie użytkuję, bo dom mam nowy. A brudasem być można, oj można.