Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Brak okresu ciaza czy rak

Polecane posty

Gość gość

Dziewczyny mam pytanko.Dwa dni spoznia mi sie okres.Brzuch mnie pobolewa,w ledzwiach tez.Czasami jest mi niedobrze.Z mezem sie zabezpieczamy(prezerwatywy) ale w ostatnim czasie zdarzyl sie raz przerywany bo nam braklo.I teraz sie martwie choc nie wierze w ciaze(test negatywny) ale mam od 2 lat problem z szyjka macicy.2 razy usowane torbiele nabotha,raz nadzerka.Na histop.wyszlo ze ma widoczne cechy infekcji hpv.Jak myslicie co mi jest?A moze jednak ciaza albo znowu cos mi sie tam zrobilo?Dodam ze pare dni temu bolal mnie prawy wezel chlonny podrzuchwowy.Kontrole mam 16.12. bo mam miec robiona cytologie.Do tej pory zwariuje.Czy ktoras z was tak miala?

Gość gość
Okresu nadal brak.Nadal brzuch mnie pobolewa.Plecy tez.Tak jakby nerki.Juz sama nie wiem.Ciaze wykluczam bo test negatywny.Boje sie ze cos mi sie znowu tam dzieje.Dziewczyny poradzcie cos.Martwie sie bardzo ze to cos groznego.Bo juz tak dlugo walcze z tym hpv.

Gość gość
jesli chodzisz regularnie do ginekologa i sie badasz watpie zeby to bylo cos powaznego. a dwa dni spozniajacego sie okresu to nic. zaraz pewnie przyjdzie