Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

kto z was skonczył rachunkowosc

Polecane posty

Gość gość

i znalazł pracę, a kto nie znalazł. studiuję to podyplomowo...

Gość gość
Ja skończyłam, ale na zwykłych studiach dziennych i już dawno temu, kiedy nie było jeszcze takich problemów z pracą, a studia sie liczyły, bo nie polegały na kupieniu papierka.

Gość gość
ja teraz to kończę.

Gość Marla Bruni
Śmiałam się z akcji "Służby mundurowe łatają budżet". Do czasu. Jest takie piękne miejsce gdzie jest ograniczenie do 70 przez ok. 2 km i za nim znów znak o ograniczeniu do 70. Żadnej szkoły, od budynków dzielą ekrany, kilka drzewek przy drodze. Jadę, grzecznie jak ograniczenie nakazuje 70km/h. I nagle ktoś mi radośnie macha, żebym zjechała. Widzę kilka patroli i adekwatną ilość "szczęśliwców". Zjeżdżam, przekonana, że to rutynowa kontrola. Otóż nie. : No droga Pani! Ile to się jechało? : 70. : No widzi Pani! A tu ograniczenie do 40 jest. Musiałam mieć bardzo sugestywny wyraz twarzy, bo policjant westchnął i wskazał mi ręką. Patrzę i nie wierzę. Znak jest. Za drzewem. Nie widać go i obowiązuje przez jakieś 10m.

Gość gość
po samych studiach podyplomowych bedzie raczej kiepsko znalzec prace w tym zawodzoe. A jakie masz studia mgr?