Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

anettai89

moge sie juz wybrac do lekarza

Polecane posty

Witam Wszystkich. Miesiączka spóźnia mi się tydzień Zrobiłam sobie test ciążowy i wyszedł mi pozytywny.Czy można iść do lekarza żeby potwierdzić ciąże?

Gość gość
pewnie ze mozesz.ja jakos tak poszlam i dostalam fotke z usg;)

Gość gość
ja poszłam jak okres spóźniał mi się 9 dni (wcześniej juz 2 testy wyszły pozytywne) i był tylko pęcherzyk. Ale ja mam b.krótkie cykle. Gdybym wiedziała to bym poczekała jeszcze z tydzień. Jeśli wytrzymasz to poczekaj

Gość gość
To będzie 5 tydz od ostatniej miesiączki serca mię zobaczysz być może tylko pęcherz a to tez nie pewne Chcesz się pozniej stresowac ze nie ma serca ze nie ma zarodka ze puste jajo? Poczekaj dwa tyg

Gość gość
jeszcze tydzień wytrzymaj:-) wiem że ciężko ale więcej będzie widać

Gość gość
Mi gin polecił pokazać się w 6 tc żeby sprawdzić czy ciąża jest prawidłowo umiejscowiona (a nie pozamaciczna). Możesz iść, ale miej świadomość, że tak naprawde potwierdzona ciąża to zarodek z bijącym serduszkiem a na to musisz jeszcze poczekać z 1-2 tygodnie.

Gość gość
ja poszłam po tym jak przez tydzień mi sie okres spóźniał i wtedy zobaczyłam pęcherzyk. Za dwa tygodnie czyli 7 tydz od ostatniej miesiączki widziałam już zarodek i słyszałam bijące serduszko.

Gość gość
no ja byłam tak jak TY ale mimo tego że był pęcherzyk założyła mi od razu kartę ciąży i kazała przyjść za cztery tygodnie w międzyczasie dostałam plamień i byłam dała mi luteinę i potem na usg już duża fasolka była a teraz już 30 tydzień i na razie ok