Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Mężczyźni czy podobają się Wam kobiety z którymi można

Polecane posty

Gość gość

poflirtować o seksie? Mam na myśli sytuację, w której nie znacie dobrze kobiety, jest waszą, powiedzmy koleżanką, ale podobacie się sobie nawzajem i w koncu dochodzi między Wami do flirtu o seksie. Z tym, że oczywiście nie jest to rozmowa wprost o seksie, tylko takie niby niewinne żarciki ale z wyraźnym podtekstem. Podobają się wam takie kobiety, czy uważacie je za łatwe?

Gość Marla Bruni
U mnie w mieście jest takie przejście dla pieszych koło targowiska, no i osiedlowe lobby jakichś straszliwych emerytów doprowadziło do tego, że przejście zyskało sygnalizację świetlną. Bo "niebezpiecznie", bo to, bo tamto... Że 50 m dalej jest drugie przejście osygnalizowane - to już mało kogo obchodziło, bo przecież muszą mieć pod nosem jak na targ po pomidorki popylają. No ale do rzeczy. Jeżdżę tamtędy dość często i co robi szanowna "emerytura"? Często-gęsto przebiega sobie na czerwonym. Bo po co czekać na bezpieczne przejście..? Konkluzja - trzeba było narobić szumu, miasto pod naporem jojczących dziadków wydało kasę na sygnalizację świetlną, a sytuacja wróciła do punktu wyjścia, gdyż emeryci olewając owe światła włażą kierowcom pod koła.

nie licz na mnie. miedzy nami wszystko skonczone ;) .. koniec zartow o seksie 😴 szkoda, ze nie masz wlasnego zdania 😴 tylko musisz zasiegac opinii obcych ludzi 😴 ...... :P:D

Gość gość
mam własne zdanie i dlatego nie pytam w tym topiku o opinię kobiet, tylko facetów. Jak odbieraja takie dzwczyny. Najpierw czytaj temat ze zrozumieniem, a dopiero pozniej sie wypowiadaj

przepraszam bardzo... myslalam, ze temat jest koedukacyjny i moga sie wypowiadac wszyscy😴 zarowno kobiety, jak i mezczyzni... widze, ze niestety nie.... dobrze zamilkne.. :P:D ps. moze podzielisz sie wlasna opinia, skora jednak ja posiadasz;) moze osmieli to kolegow i racza sie wypowiedziec 😴

hej, jeśli koleżanka zaczęła mi opowiadać o swoich erotycznych akcjach to pewnie czułbym się nieswojo i niezręcznie. Co innego jakaś bardziej zaprzyjaźniona osoba. Chciałbym w sumie móc swobodnie wyrażać swoje zdanie na temat seksu np. z jakąś przyjaciółką. Marzenia...