Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Biustonosz do karmienia szukam lekko usztywnianego żeby piersi nie wyglądały jak

Polecane posty

Gość gość

flaki.. mam zwykły bawełniany z canpolu..ale piersi średnio się prezentują.. chciałabym lekko usztywniany..niestety nie bardzo mam możliwość wyjścia z domu więc szukam czegoś w necie..czy możecie coś polecić ? w przystępnej cenie ?

Gość gość
drogi http:/ /allegro.pl/listing/listing.php?string=biustonosz+do+karmienia+&search_scope=wszystkie+dzia%C5%82y ten niby nie jest usztywniany..ale jednak też nie wydaje mi się istnym flakiem co myślicie..i cena super

Gość gość
już pisałam odradzam balkonetki

Gość Mysza_876
MI szczerze mówiąc taki bez usztywnień najlepiej podpasował, miałam dużo pokarmu i dobrze mi utrzymywał piersi. Kupowałam BabyOno - kilka ich miałam nawet i bardzo je sobie chwalę

też kupiłam taki jeden biustonosz i muszę powiedzieć, że też zawsze myślałam że biustonosz bezszwowy i nieusztywniany to nic nie robi z piersiami, że wyglądają jak flaki i w ogólne, nie wyglądają ładnie. Jednak gdy założyłam ten stanik byłam mile zaskoczona, dotychczasowe myśli zmieniły się. Pomimo tego że już nie karmię piersią od tamtej pory noszę tylko bezszwowe biustonosze.

Gość gość
kupiłam usztywnuany w h&m i był bardzo niewygodny przy karmieniu. miseczki przeszkadzały dziecku, musiałam go cały zajmować. odradzam

Gość gość
Ja mialam roznych firm i najlepiej sprawdzily sie Alles. Wygodne i badzo dobrej jakosci.

Gość gość
Porządny stanik kupisz od Allesa. I cena też rozsądna. :)

Gość gość
WYPERIDALAJ kuuuvrvvo ze spamem srayjlesa!!! :O WYPERIDALAJ kuuuvrvvo ze spamem srayjlesa!!! :O WYPERIDALAJ kuuuvrvvo ze spamem srayjlesa!!! :O WYPERIDALAJ kuuuvrvvo ze spamem srayjlesa!!! :O WYPERIDALAJ kuuuvrvvo ze spamem srayjlesa!!! :O WYPERIDALAJ kuuuvrvvo ze spamem srayjlesa!!! :O WYPERIDALAJ kuuuvrvvo ze spamem srayjlesa!!! :O WYPERIDALAJ kuuuvrvvo ze spamem srayjlesa!!! :O WYPERIDALAJ kuuuvrvvo ze spamem srayjlesa!!! :O WYPERIDALAJ kuuuvrvvo ze spamem srayjlesa!!! :O WYPERIDALAJ kuuuvrvvo ze spamem srayjlesa!!! :O WYPERIDALAJ kuuuvrvvo ze spamem srayjlesa!!! :O WYPERIDALAJ kuuuvrvvo ze spamem srayjlesa!!! :O WYPERIDALAJ kuuuvrvvo ze spamem srayjlesa!!! :O WYPERIDALAJ kuuuvrvvo ze spamem srayjlesa!!! :O WYPERIDALAJ kuuuvrvvo ze spamem srayjlesa!!! :O WYPERIDALAJ kuuuvrvvo ze spamem srayjlesa!!! :O WYPERIDALAJ kuuuvrvvo ze spamem srayjlesa!!! :O WYPERIDALAJ kuuuvrvvo ze spamem srayjlesa!!! :O WYPERIDALAJ kuuuvrvvo ze spamem srayjlesa!!! :O WYPERIDALAJ kuuuvrvvo ze spamem srayjlesa!!! :O WYPERIDALAJ kuuuvrvvo ze spamem srayjlesa!!! :O WYPERIDALAJ kuuuvrvvo ze spamem srayjlesa!!! :O WYPERIDALAJ kuuuvrvvo ze spamem srayjlesa!!! :O WYPERIDALAJ kuuuvrvvo ze spamem srayjlesa!!! :O WYPERIDALAJ kuuuvrvvo ze spamem srayjlesa!!! :O WYPERIDALAJ kuuuvrvvo ze spamem srayjlesa!!! :O WYPERIDALAJ kuuuvrvvo ze spamem srayjlesa!!! :O WYPERIDALAJ kuuuvrvvo ze spamem srayjlesa!!! :O WYPERIDALAJ kuuuvrvvo ze spamem srayjlesa!!! :O WYPERIDALAJ kuuuvrvvo ze spamem srayjlesa!!! :O WYPERIDALAJ kuuuvrvvo ze spamem srayjlesa!!! :O WYPERIDALAJ kuuuvrvvo ze spamem srayjlesa!!! :O WYPERIDALAJ kuuuvrvvo ze spamem srayjlesa!!! :O WYPERIDALAJ kuuuvrvvo ze spamem srayjlesa!!! :O WYPERIDALAJ kuuuvrvvo ze spamem srayjlesa!!! :O WYPERIDALAJ kuuuvrvvo ze spamem srayjlesa!!! :O WYPERIDALAJ kuuuvrvvo ze spamem srayjlesa!!! :O