Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

nie moge sie doczekac pierwszych ruchow

Polecane posty

Gość gość

dziecka:) to dopiero 15 tydzien a ja juz bym chciala poczuc moje malenstwo

ja też nie mogę się doczekać, wiedziałabym wtedy, że z maluchem wszystko ok. U mnie 13 tc, więc jeszcze daleko

Gość gość
dziewczyny jeszcze troche ja pierwsze ruchy poczułam w 19 tyg

Gość gość
no jeszcze troche.ja poczulam w 18;)zleci wm szybko.grudzien to miesiac ktory szybko mija;)

Gość gość
a jak już poczujecie te pierwsze ruchy będziecie najszczęśliwsze na świecie...to wspaniałe uczucie

Gość gość
czasem będziecie tęskniły żeby wreszcie dziecko poszło spać , zwłąszcza jak będziecie zmęczone i będziecie chciały odpocząć , wtedy dziecko będzie buszować a was będzie szlag trafiał :D zwłąszcza po kopniakach po nerkach lub wątrobie

Gość gość
u mnie w 16 tyg poczulam ruchy :)

Gość gość
Tez tak miałam teraz jestem w 36 tyg i marzę czasem zęby spać poszło tak się wierc**przeciąga zebra mi przestawia masakra:-)

Gość gość
Ja tez 16 ,17 tydz. Super uczucie ale jak ktos napisal czasami az przeszkadza,albo jak mluch sie troche leni i sie nie odzywa to pojawia sie strach czy wszystko dobrze

Gość gość
hej dziewczyny, ja poczułam ruchy dziecka w 17 tygodniu. Na początku takie leciutkie "stukanie", dość rzadko. Teraz jestem w 21 tygodniu i maluch już tam nieźle działa :D szczególnie jak wypiję sobie słodką herbatę albo zjem jakąś czekoladkę :D a najbardziej czuję jak się położę i wyciszę.

Gość gość
teraz jestem w 27 tygodniu, mały skacze non stop z małymi przerwami na drzemkę, pierwsze ruchy poczułam w 17 tygodniu, to były takie pojedyncze pulsy w brzuchu..., ponoć pierwsze ruchy czuje się dokładnie w połowie ciąży

Gość gość
ruchy to jedno z najpiękniejszych uczuć :) a po porodzie... łapiecie się na tym, że jesteście nadal czujne i co jakiś czas sobie przypominacie, że nic tam się nie rusza. ja czasem nawet tęsknie do uczucia ruszających się małych stópek i rączek we mnie :)

Gość gość
Moj maly kotek tez sie kreci ale niebolesnie, bardzo lubie ja czuc:-) jestem w 36 a pierwsze wyczulam kolo 16, jestem szczupla wiec pewnie dlatego tak szybko. Na usg Mala sie ruszyla widzialam i poczulam bo wczesniej bylam przekonana ze to nie dziecko tylko jelita:-)