Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mama to też kobieta

Własnie wydałam na siebie ponad 200 zł

Polecane posty

Gość gość
ja buty mam od zeszłego roku akurtke kupiłam na allegro za 199zł

Gość gość
Fantazję ? Fantazję to mam bardziej bujną. A to co opisałam to życie - moje życie. W każdym razie miło mi że dla niektórych to fantazja bo oznacza , że byż może nadal za bardzo narzekam na to co mam

Gość mama to też kobieta
O, kurtkę zimową moją ulubioną to kupiłam jakieś 4 lata temu za UWAGA! 49 zł! A jest tak super zrobiona, że czasem mnie znajome pytają, jaka to marka - a to jakaś masówka, tylko że porządnie uszyta, z dobrego materiału, raczej sportowy styl, jest fajna. Dwie kurtki dostałam od znajomej, ładne ale nie tak ciepłe jak moja "stara" kurteczka, a jeden płaszczyk mąż mi znalazł na wyprzedaży za niecałe 130 zł (przeceniony z 300) . Butów mam dwie pary całkiem porządne, kupuję zawsze skórzane bo się opłaca, jakieś dodatki typu szalik, czapka, rękawiczki kupuję za grosze. I nie powiedziałabym, że wyglądam jak dziad, raczej normalnie :D

Gość gość
Teraz zobaczyłam,że to dział ciąża,poród, macierzyństwo i wych dzieci. Zobaczyłam temat na liście i napisałam. Nie mamy z mężem dzieci więc patrze tylko na swoje wydatki. Może dlatego niektóre mamy uważają że fantazjuję ale mnie odchodzą wydatki związane z dziećmi bo nie kupuję ubranek,pampersów,wyprawki nie musiałam kupić,wózka a przecież to koszt ok 3 tys. Pracuję ale wydaję tylko na siebie więc to też inaczej trzeba na to zerknąć

Gość gość
nawiąże do wypowiedzi jednej osoby, która kupuje sobie perfumy co miesiąc :D. Ty się w nich myjesz? Dobre, markowe perfumy (nie jakieś badziewie np. z Avonu) są trwałe i nie trzeba ich na siebie wylewać, żeby było je czuć cały dzień. Tak dla porównania - mi buteleczka wody perfumowanej (bo prawdziwe perfumy są baaaaaaaaaaaaaardzo drogie) np. Coco Chanel Noir starcza na kilka miesięcy (powyżej pół roku na pewno).

Gość gość
To miło jak ktoś się cieszy z wydania 200 zł ,też tak kiedyś miałam.Teraz mogę wydać 5 tyś i zero zadowolenia.

Jak ktoś dobrze zarabia, to chyba może sobie pozwolić na dowolne wydatki. Jeśli jakaś kobieta chce i potrzebuje kupować sobie perfumy (czy cokolwiek innego) co miesiąc to niech kupuje:) W końcu napisała, że sama za to płaci, więc nikogo nie obciąża swoimi wydatkami:) No chyba że cierpią na tym inni domownicy, bo nie dostaną przez to obiadu, ale wątpię, że tak jest :)

Gość gość
ja mam to samo, mam kase, ktorej wydawanie wcale mnie nie cieszy...chyba mam depresję:D w sobote,w wydalam prawie 2tys na ubrania i buty i nie zrobilo to na mnie wrazenia

Gość gość
ja kupilam w piatek kurtke za 1100zl ale pamietam czasy jak nie bylo co do gara wlozyc:Ptakze nie smieje sie z tych 200zl,ale tu widze same hrabianki,bo przeciez zadna z was nie kupi innej torebki jak tylko od Prady🖐️

Gość gość
no sorry gosciuwa, ale c***a wiesz o torebkach Prady:D sa tandetne wizulanie, w zyciu bym jej nie kupila, Za to Guess za 5 stów jak najbardziej

Gość gość
A kupiłam sobie dzisiaj buty za 250 zł a i kutkę za 300

Gość liliana27
a ja na allegro zamowilam plasczyk za 1300zł i torebkę za 199:)

Gość ggghgg
nie wiem czym tu sie podniecac laska wydala 200zł, usmiac sie mozna:D no szaleństwo na maxa:D

a ja sobie kupiłam buty za 139zł, droższych nie potrzebuję... i tak siedzę na macierzyńskim :P

Gość gość
ja wole kupic 3 pary za 200zł niz w jednych cala zime zapierdaaalc:D

Gość gość
Nie, to normalne.

Gość gość
ludzie czytajcie ze zrozumieniem zanim zaczniecie drwić! autorka pisała że nie zarabia kroci i ogólnie żyje jak większość z nas od pierwszego do pierwszego.

Gość gość
Jaka wiocha, jak zwykle:/ licytacja typu "haha 200zł???? Ja to za 200 zł to jem codziennie sushi" z cyklu "Polacy; skrzywieni przez komunę........." żenada, motłoch udający arystokrację. Człowiekowi z klasą przez gardło ani spod pióra nie wyjdĄ takie słowa, motłoch, motłoch, motłoch..........:-((((

Gość gość
chyba wiekszosc z Was a nie Nas:D bo ja sie do tej nedzy nie zaliczam:D

Gość gość
jeszcze nikt nie powiedział, że nie będziesz:)

Gość gość
nie, nie bede:D

Gość gość
ale z niektorych wychodza kompleksy, musza sie koniecznie pochwalic, ile to one nie wydaja, ze przezywanie 200zl jest smieszne:O Wychodzi z was ta polaczkowata mentalnosc, fuj:O

Gość gość
torebka firmowa 550 zl buahahha a co to za firma? szmattini? albo nastepna h&m, reserved :P luksusy nie powiem hahahaha

Gość gość
Zacznij wydawac na siebie a nie na innych! 200 zl to dopiero poczatek

Gość hkjbvk
litości...nie chwal sie cotygodniowym solarium, toż to buraczany obciach:)

Gość macocha86
A ja dziś sukienka Versace by H&M za 140 zł na allegro, normalnie kosztuje 250 dolców :)

Gość gość
a ja sobie kupilam dzisiaj dwie pary spodni--200zloty 2 pary ponczoch--50zloty skarpety --40zloty bielizna 100zlot kosmetyki --100zl. cos normalnego, podstywy do zycia,nic ponadto by sie chwalic