Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość MaMa_dziewcznki2121

O mężczyznach a byciu rodzicami powiedzcie swich kilka zdan

Polecane posty

Gość MaMa_dziewcznki2121

Jacy sa wasi męzczyźni w stalych juz zwiazkach? Jaka maja osobowosc? Sa bardziej wyluzowani, z poczuciem humoru, z dystansem , wyrozumiali czy może biorą sobie życie na śmiertelnie poważnie, są konserwatywni, fochowaci, bez jakiegokolwiek entuzjazmu, bez werwy, wiele spraw i rzeczy jest dla nich problemem ?? I jacy są Ci mężczyzni w roli partnera rodzicielskiego ? jaki maja stosunek do dziecka ? Czy wspierają was matki w wychowaniu czy moze czepiaja sie ze wszystko robicie zle? że jesli dziecko jest niegrzeczne to wasza wina? itp, itd? Ogółem czy są wyrozumiali???

Gość MaMa_dziewcznki2121
?

Gość gość
halo?:)

Gość gość
Moj mąż jest super. Razem jesteśmy juz 9 lat, jest taki sam jak przed urodzeniem dziecka, jesteśmy wpatrzeni w nasza 3 latkę jak w obrazek, on jest cudownym ojcem, takim o jakim ja zawsze marzylam, przytulają sie, szaleją razem, ona zawsze czeka na niego w oknie, a jak jest tata to jest szalenizna:) mezem tez jest kochanym, sprząta gotuje kiedy moze, pierze. Do tego przystojny;)

Gość gość
Super tato: nasi synowie ubóstwiaja go. A mąż? Na pewno jest inaczej niż po ślubie, w końcu to już 15 lat. Pomaga mi dużo, bardzo szanuje, nigdy nie ma przykrych słów czy ubliżania. Ten żar z pierwszych lat małżeństwa jakoś się marnie tli, mój mąż to bardziej przyjaciel niż kochanek...