Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość prawiczczczek

seks jest w zyciu najwazniejszy

Polecane posty

Gość prawiczczczek
Gdyby popęd zniknął, wtedy dopiero bym stał się zły. Natychmiast dałbym upust swojej nienawiści, który byłby skierowany na innych. Ci, którzy chcą kupić broń, wiedzą gdzie szukać. Nie da się niczego zmienić, niczego naprawić i niczego odwrócić. Pomimo, że jesteś krzykaczem i w twarz nie powiedziałbyś mi nawet połowy tego co tu wypisujesz, to w wielu kwestiach masz oczywiście racje. Podejrzewam, że jesteś jeszcze małolatem, z dobrym zestawem genów, który nudząc się postanowił odegrać eksperta w dziedzinie o której nie ma pojęcia.

Gość prawiczczczek
Homoseksualisci to bardzo często atrakcyjni mężczyźni, w jednych badaniach zauważono nawet, że ich prącia są statystycznie dużo większe niż o heteroseksualnych mężczyzn. Do mężczyzn odczuwam jednak wstręt.

Gość prawiczczczek
Zmartwię cię, niestety szansę na to, że byłbyś w stanie zrobić mi krzywdę są bardzo nikłe. Wynika to z prostego faktu, że to ja posiadam bez przerwy wysoki poziom testosteronu, to ja jestem naturalnie agresywny, to ja jestem silny fizycznie i to ja w młodości miałem dwuletnią styczność z boksem. Mógłbym ci zrobić dowolny rodzaj krzywdy, torturować i nic "emocjonalnie" bym nie czuł. A to wszystko przez to, że nie było w moim życiu seksu.

Gość TAKA PRAWDA TO JEST
Oceniasz mnie na podstawie piosenki z kreskówki i przemowy Bill`a Hicksa wielkiego człowieka aby ci coś naświetlić w tej pustej główce...

Gość TAKA PRAWDA TO JEST
Oceniasz mnie na podstawie piosenki z kreskówki i przemowy Bill`a Hicksa wielkiego człowieka aby ci coś naświetlić w tej pustej główce...

Gość gość
prawiczki to ścierwa i koniec kropka!

Gość prawiczczczek
Ja urodziłem się martwy.

Gość hahaha madziaaaa 2
Prawidzki to scierwa, po co one zyja jesscze?

Gość gość
Bill`a Hicks to atrakcyjny facet, on nie ma pojęcia o trudach życia w żadnej postaci. A o frustracji z powodu braku seksu nie ma bladego pojęcia. To nie żaden wielki człowiek, a pajac, który zarabiał na tym, że zgrywał mądrale.

Gość annoyer
Successful troll is successful. Albo po prostu typ tak glupi, ze jestem pewny podziwu jak zapamietal, ze po wdechu jest wydech. I to przez tyle lat. Respect.