Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Donieść na sprzedającego na allegro pytajnik

Polecane posty

Gość gość
Możesz tłumaczyć mi i 10 tysięcy razy, co z tego. Myślisz że im więcej razy powtórzysz tym BARDZIEJ masz rację i mam to zakodować, haha:) twoje postrzeganie jest tak proste jak .....wybacz nie napiszę po twojemu, mam inne zasady. Ani po mojemu bo i tak nie zrozumiesz. Ty ani tobie podobne

Gość gość
Żegnam dno moralne z takim nawet nie rozmawiam , nie będę się zniżać do twojego dwulicowego charakteru!

Gość gość
cena minimalna jest wlasnie dla osob, ktore culaja od 1zl bo przeciez nie dla kup etraz tepawa idiotko:D:D a po 2 to wcale nie kosztuje 22zl, zreszta niech to 22zl itak w gruncie rzeczy ponosi klient, bo kapitalista swoje musi zarobic:)

Gość gość
to ich cechy osobnicze absolutnie nie krytykuję kasjerek z biedronki ani z innych sklepów, mam w rodzinie młode bystre dziewczyny które stoją na kasie, nie przypinaj mi że obrażam lud pracujący sama na studiach pracowałam m.in. jako kasjerka, kelnerka. Napisałam tak tylko odnośnie ich zachowania, ooooooo a wiesz jak mnie drażnią urzędniczki, panie w bankach i nauczycielki o takich cechach? Pracownicy biedronki, teraz za rządów platformy gdzie przychodzą takie tłumy ludzi powinni byc szybsi i troche sprawniejsi intelektualnie, bo z tego co wiem zarabiają dobrze jak na supermarket. Pomijam tę kwestię, bo nie mamy prawa pisać nie na temat. NIC WIĘCEJ NIE MAM DO DODANIA ADIOS

Gość gość
Zgadzam się z poprzedniczką, albo ktoś ma zasady moralne albo nie, osoba która tak zaciekle broni sprzdawcy niestety ich nie ma. Wiem, że niektórzy nie mogą uwierzyć, że tacy ludzie istnieją, ale cóż niektórzy nie byli nauczeni w dzieciństwie, że trzeba być uczciwym. To nie ich wina, poprostu mama nie nauczyła:)

Gość gość
Co to za kretynka broni tego sprzedawcy? Czy ty rozumiesz idiotko, że on oszukuje ludzi. Jak ci złodziej ukradnie torebkę idiotko to też powiesz, że każdy orze jak może i złodziej też zarabiać jakoś musi!!! Ale ty jesteś tępa! W każdym zdaniu inwektywa. Żal po prostu żal. Co się dzieje z tymi kobietami. W każdym jednym wątku padają takie określenia jak idiotka, debilka etc. Co one wnoszą? Boże jak trzeba być sfrustrowanym aby nazywać tak nieznajomych. Kobieto czy powiedziałabyś tak do kogoś rozmawiając twarzą w twarz? Po prostu brak słów.

Gość gość
tak, napisala w kazdym zdaniu brzydkie slowo, ale napisala prawde. sprzedawca OSZUKUJE w ten sposob i lamie regulamin, a przeciez deklarowal jego przestrzeganie, prawda? skoro nie chcial sprzedawac taniej, to mogl ustawic licytacje od konkretnej kwoty (nie musial od zlotowki i korzystac z opcji ceny minimalnej), a mogl w ogole nie wystawiac do licytacji. nalezy sprzedawce zglosic poniewaz lamie regulamin. korzystanie z serwisu jest dobrowolne, wystawianie rzeczy jest dobrowolne, skoro wystawia niech przestrzega regulaminu. zamykam dyskusje 🖐️

Gość gosccccccccc
lepiej sama sie zamknij:D facet zrobił jak chcial i tyle tego towaru jest full na allegro wiec o co te halo??????????

Gość autorkaaaaaaa
Ale się tutaj narobiło komentarzy, ja się wypowiadałam przed 17 ostatni raz, nadrabiam teraz :) Żeby nie było, do pomarańczy która porównała mnie do złodzieja - jakim prawem? Co ja złego komu zrobiłam? Nie chciałam kupić ramy za bezcen, ukraść jej komuś, czy kupić za złotówkę, jak to ktoś napisał, nie wyszukuję takich aukcji w których ktoś się pomylił! To była normalna licytacja na allegro bez ceny minimalnej, a skąd ja mam wiedzieć ile wychodzi kogoś materiał i wykonanie? Nie znam się na cenach w jakich kupuje metal do jej zrobienia, nie mam pojęcia ile czasu spędza żeby jedną zrobić, skąd mam to wiedzieć? Jak mam obliczyć jego koszty? On sobie powinien obliczyć za ile najmniej opłaca się mu sprzedać i ustawić taką cenę minimalną jaka by go satysfakcjonowała! Dlaczego ktoś mnie wyzywa od złodziei, skoro nic nikomu nie ukradłam, nie chciałam ukraść, i nie chciałam oszukać! Chciałam wylicytować przedmiot na aukcji w internecie w korzystniejszej cenie niż kup teraz, wszystkich którzy licytują na allegro różne przedmioty będziesz wyzywać od złodziei? Jak kupujesz coś w sklepie to obliczasz za każdym razem ile ktoś na Tobie zarobi?? Jestem roszczeniowa przez to że uważam że postąpił NIEUCZCIWIE kończąc aukcję z nieprawdziwego powodu, i próbując obejść regulamin allegro który zaakceptował jak rejestrował firmę i sprzedaż? To jest postawa roszczeniowa? Ja się czuję oszukana, bo chciałam wziąć udział w uczciwej licytacji, i wygrać czy przegrać aukcję w uczciwy sposób, licytując do kwoty którą chcę na łóżko przeznaczyć! Tak, są różne ramy łóżek na allegro, ale po to jest ten serwis i forma licytacji żeby kupić coś taniej niż przy Kup Teraz, i ktoś decydując się na wystawienie licytacji ponosi ryzyko że nie zarobi na licytacji tyle co zarobiłby na sprzedaży kup teraz! Też sprzedaję swoje rzeczy na allegro ale uczciwie, nie dogaduję się poza, jak wiem jaką coś ma minimalną wartość to taką cenę ustalam jako minimum, nie próbuję obejść systemu i sprzedaję w takiej cenie w jakiej ktoś wylicytował!

Gość gość
I jak, zgłosiłaś??

Gość obciągam za free
wypier dalaj