Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Jak zrobic zbiorke na karmę dla bezdomnych psiakow

Polecane posty

Gość gość

Witam, może ktoś mi podpowie, znajoma przygarnęła dwa bezdomne psiaczki, śliczne uśmiech. gif i chciała zrobić jakąś zbiórkę karmy, nie chce za darmo chce zrobić bazarek bo tak jej ktoś podpowiedział ale nie wiemy jak z tym ruszyć i czy ktoś się potem nie przyczepi. Myślałyśmy tez o handlu wymiennym coś jakaś np błyskotka za puszkę karmy?? Robił już coś ktoś takiego?? Proszę pomóżcie!!!!

Gość gość
skoro je przygarnęła, to wcześniej mogła pomyśleć o jedzeniu dla nich. to tak jak niektórzy z robieniem dzieci "Bóg dał dzieci to i da na dzieci". brak odpowiedzialności jak dla mnie, najpierw trzeba myśleć jak wyżywić stworzenie a później je przygarnąć, a nie robić wielkie halo bo zrobiła łaskę i wzięła psa a inni powinni je karmić...

Gość gość
Ona je zaadoptowała czy przyjęła na tzw. dom tymczasowy?

Gość gość
ale nikt tu nie prosi o pouczenia jw :D i ja piszę bo chce jej pomóc kupiłam karmę już i nie marudzę i ona mnie o to nie prosiła, a nieodpowiedzialni to są właściciele zostawiając porzucone psiaki głodne a ona sie zastanowiła biorąc te psiaki i nie żebra od takich bezsensownych ludzisków . idą święta i zaraz kochający rodzice dadzą prezent psa a po świętach okaże się że nie odpowiedni i na ulicę. ja prosiłam o pomoc nie dla siebie. Więc jak ma ktoś tracić swój i mój czas na jakies głupie wywody to proszę dać sobie na luz

Gość gość
dom tymczasowy

Gość gość
Jeśli dom tymczasowy, to skontaktujcie się z fundacją z waszej okolicy - najczęściej mają wynegocjowane zniżki na leczenie zwierząt i preparaty medyczne (chodzi o kwestię odrobaczenia, zaszczepienia); być może fundacja nawet zwróci całość lub część kosztów. Co do bazarków na rzecz domów tymczasowych - poszukaj na forum dogomania. Powodzenia w szukaniu domu dla psiaków! :)

Gość gość
za dużo psów na świecie, nie znoszę ich śmierdzą choćby się ich regularnie myło, jedzą g***a i w ogóle są p******e. pełno ich biega po drogach tak że nie można normalnie wyjść. wziąć tylko i odstrzelić psa i jego właściciela

Gość gość
biedne matki rodząc takich kretynów jak wyżej, sam śmierdzisz czuć to na odległość