Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

poleccie dobra ale niedroga farbee do wlosow

Polecane posty

Gość gość

Pytam na forum, poniewaz wlosy mialam zrobionee 2 razy w zyciu :P Raz mialam pasemka a raz jednolity kolor. To bylo 5 lat temu :P Postawilam na naturalny kolor, zapuscilam wlosy ale zauwazylam siwe i musze zafarbowac. Szukam jednak czegos niedrogiego i dobrego, mam cienkie delikatne wlosy i boje sie, ze sie zzniszcza.

Gość gość
Ja używam farb z garniera wcześniej garnier color naturals - blond 7 a teraz z racji tego, że jestem w ciazy ten sam odcien ale bez amoniaku coror & shine do 28 myć. moim zdaniem fajna farba cena ok 11-13 zł

Gość gość
polecam Ci inoa za ok 35 zł można kupić zestaw na allegro. Jestem z niej mega zadowolona.Jak zawsze miałam poniszczone włosy tak po tej farbie są bardziej odżywione. Jest to zestaw profesjonalny nie jakaś durna sklepowa farba

Gość gość
Ja kupuje loreal. Wczesniej casting cream gloss granatowa czern ale kolor trzymal sie ze 3 tyg a teraz loreal prefferance i jestem zadowolona. Cena ok 33 zl w rosmanie.

Gość gość
Ja zawsze używałam TYLKO farb fryzjerskich (voila i revlon- chyba najlepsze jakie istnieja. Blond w ogóle nie niszczył włosów a wręcz je odżywiał). Po przeprowadzce o 120km od duzego miasta zostały mi marne fryzjerki i farbowanie na własną ręke. Próbowałam garniera, loreala, syos, joanny (to był największy dramat) az w końcu poleciła mi w Naturze babka farbę Marion- nie ukryłam, ze byłam przerażona, bo kosztowała grosze dosłownie :o byłam pewna, ze włosy mi powypadają wszystkie. Efekt? genialny! Farba się nie spłukuje (teraz mam ciemne włosy), pięknie kryje, włosy nie są chamsko sfilcowane- nie musze używać odzywki. W życiu bym nie pomyślała, ze tania farba może być najlepsza.

Gość gość
Dzieki za odzew :) zastanawiam sie tez nad kolorem, nie wiem jaki, mam wlosy blond. Dostalam nr do fryzjerki, ktora chwali moja kolezanka. Ale ja niezdecydowana, co do farbowania, koloru....

Gość gość
ja Ci moge powiedziec jakiej nie kupuj-syos czy jakos tak (po dwoch myciach kolor jak przed farbowaniem) ani pallete- pozniej kazda inna farba nie lapie jak powinna. Ja bylam zadowolona z garniera, ale duzo znajomych poleca loreala, wiec nastepnym razem wyprobuje

Gość gość
Kolezanka ma taki naturalny rudy kolorek, bardzo mi sie podoba, mam zielone oczy, wiec chyba by pasowalo. Jednak ja sie boje i farbowania i fryzjerek. Jeszcze jedno pytanie-co jaki czas trzeba powtarzac farbowanie? Moja mama ma juz siwe wlosy, uzywa szampon koloryzujacy palette i efekt jest ok.

Gość gość
autorko blond kupnymi farbami to wielka odwaga- powiem tyle...

Gość gość
Potwierdzam farba z Mariona chociaż niedroga a wręcz tania jest genialna ! polecam też maskę do włosów z Mariona taką żółtą w plastikowym zakręcanym pojemniczku koszt 6-8zł a włosy rewelacja

Gość gość
Nie polecałabym z Syos farby albo z Palette, strasznie niszczą włosy i powiem szczerze sama się przekonałam ,zaczęły wypadać mi włosy, najlepsza jest Joanna farba do włosów, albo z Joanny Multi Color, najlepiej je się stosuje nie są drogie a kolor jest trwały. Polecam go Naprawdę !

Gość gość
Dzwonilam do niej, uzywa loreal odcien burstztyn. Pierwszy raz szla farbowac do salony, to wlasnie jej wyszedl fajnie ten kolor, po miesiacu zafarbowalaa juz w domu i kolor mocniejszy ma, bo dluzej farbe trzymala-ale terazniejszy efekt juz mi sie nie podoba.

Gość gość
Zdaje sobie tez sprawe ze sa fryzjerki i "fryzjerki". Nie chce tez zniszczyc wlosow, mam cienkie, delikatne i dlugo zapuszczalam, bo tak wygladam korzystniej.

Gość gość
Ja polecam garnier. Niedroga a byłam zadowolona