Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość grenalda

Jak poznać kogoś zagranicą

Polecane posty

Gość grenalda

Witajcie. Już pół roku przebywam w UK, układa się bardzo dobrze, poza moim życiem towarzyskim. Znalazłam co prawda jedną koleżankę, Polkę i miło się spędza czas, ale muszę przyznać, że brakuje mi męskiego towarzystwa. Mieszkam w okolicy, w której jest bardzo mało Polaków, a nie mam śmiałości do flirtowania z Anglikami. Może poszukać kogoś przez jakiś portal randkowy? Jak myślicie, ten sposób działa? Korzysta ktoś z Was z takich portali?

Gość gość
na bodoo wejdz i na czata na interie i onet, znajdzeisz dosc facetow

Gość herut
na Interii to są same dzieci. Nie wiem czy warto tam kogoś szukać skoro większość osób nie podaje kim tak naprawdę są. W uk jest inaczej, tam jest większa otwartość na takie rzeczy więc portale zagraniczne będą skuteczniejsze

Gość Keni666
Ja kiedyś byłem w podobnej do ciebie sytuacji ! Również przez 5 lat mieszkałem na UK. Faktycznie tamtejsze społeczeństwo jest dosyć konserwatywne i ciężkie. Ja korzystałem z portalu polishcupidtree. Mogę Ci go z czystym sumieniem polecić . Nie trzeba się przecież od razu zobowiązywać ale można chociaż popisać ! Jest to portal typowo dla mieszkańców UK. ;) Pozdrawiam i życzę szczęścia :)

Gość herut
tak to jest bardzo fajny portal. Weryfikowane są osoby więc nie ma problemu że ktoś się pod kogoś podszywa. Sam osobiście poznałem dużo ciekawych ludzi dzięki tej stronie

Gość gość
Normalnie, żaden problem.

Gość grenalda
@gość:Owszem, na tych naszych czateriach jest bardzo wielu facetów, ale większość to młodzież bawiąca się w randki oraz mieszkańcy Polski. Mnie natomiast interesuje nowy, dojrzały związek i to tutaj na miejscu. Skorzystam z polishcupidtree.com , wygląda strona konkretnie. Przez jakiś czas sobie popiszę z ludźmi i się przekonam co z tego wyjdzie :)

Gość gość
FDating.com

Gość herut
życzę powodzenia w szukaniu miłości. Myślę że długo to nie potrwa. Tam jest masa osób gotowych na różnego rodzaju rzeczy i wielu z nich szuka swojej drugiej połowy

Gość gość
Dziewczyno jak wyglądasz? Tu jak jakaś dziewczyna jest trochę ładniejsza to jest rozchwytywana, równieź przez białych.

Gość herut
nie które kobiety wstydzą się swoich wad albo są skromne i mają problemy w znalezieniu faceta. Takie portale jak polish cupid tree to dobrą odskocznią dla nich i możliwością poznania kogoś fajnego kogo mogłyby nie poznać w realu

Gość jusiska
kurcze, ale dobry ten portal! normalnie się od niego uzależniłam. nawet lepszy od sympatii

Gość nudela
sympatia jest słaba, tym bardziej teraz kiedy musisz za wszystko płacić. ja takie portale omijam szeroki łukiem

Gość gośćgość
Polishhearts, Polishdating, Polishsouls. Płatne ale dobre portale. Na PD coraz więcej Angoli i panów z Azji. Ale da się unikać z nimi rozmowy, wystarczy nie odpowiadać. Korzystałem z PD, poznałem dziwczynę, nie z mojej okolicy ale miałem do niej niewiele ponad godzinę pociągiem. Rozpadło się po dłuższym czasie, ale to nie wina portalu :) Tak, że można poznać kogoś naprawdę fajnego i nie szukającego przygód i na tych portalach :)

Gość gość
Zawsze pozostaje Internet, tutaj http://szybkiczat.pl/ bardzo czesto spotykam ludzi mieszkających w Anglii czy Irlandii. Każdy potrzebuje od czasu do czasu rozmowy, więc naprawdę łatwo na czacie poznać kogoś fajnego!