Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Odziez dla dzieci z lidla

Polecane posty

Gość gość

dZIS Bylma w lidlu i kupilam mojej corce spodnie ocieplane za 30zł. i widze ze jakos ok. tak samo z kurtakim co byly dla dziec**** 55zl i tez fajne,ale przegapilam a dzis juz rozmiaru dla corki nie bylo. Jak ocenianie jakos ubran firmy lupilu?

Gość gość
bardzo fajne mają ciuszku. Dużo kupuję , niedrogie a jakość fajna. Np ogrodniczki dla niemowlaków po 27 zł a jakoś ekstra.

Gość gość
ja wlasni dzis kupila spodnie termiczne. rozmiar 116.

Gość gość
A czy są spodnie ocieplone polarem dżinsy rozmiar 116? i ile mają długości tak + -

Gość gość
ja kupuje dużo w lidlu ale holenderskim i tu te ubrania kosztują grosze tak że w Polsce trochę drogo wychodzą. jakość bardzo ok ale np. rajstopek nie polecam

Gość gość
Byly tez dzinsy ocieplane ale ja kupilam z materialu fioletowe. chodzi ci o dlugosc od kroku?

Gość gość
Ja akurat mieszkam w Austrii ale u nas w Lidlu jest chyba ten sam asortyment. Dziś kupiłam córce ciepłą , welurową piżamkę i spodnie (jeansy) termiczne z miękką podszewką (granatowy Jeans i różowa podszewka, bez guzika na gumce) tyle że zapłaciłam za spodnie równowartość 12 złotych ale okazały się rewelacyjne. Często kupowałam tam spodnie , nawet jak dziecko było starszym niemowlęciem czy też spodnie zimowe i nigdy się nie zawiodłam. Spodnie są marki Lupilu, piżamka też.

Gość gość
O to drogo wam w Pl wychodzą te rzeczy.

Gość gość
supr kurtki narciary byly. przegapilam je

Gość gość
muszę sierozejrzeć, mam wrażenie, że w Polsce jednak bogatszy asortyment niż w UK, ale może coś przegapiłam...

Gość gość
Ja wlasnie wrocilam z lidla i kupilam bielizne na zime dla chlopcow,rozmiar 86/92. Wg mnie swietna w dotyku,mam nadzieje,ze po praniu sie nie zawiode. Mam zamiar wykozystac jako pizamke. Tych welurowych juz nie bylo,tylko jeden wiekszy rozmiar,ale to wg mnie bardziej jak dresy. U nas czesto rzeczy ktorych nie wyorzedadza to w ogole za grosze sorzedaja. Te ogrodniczki byly dzis po 17 zl. Ale tez zostaly malutkie tylko.

Gość gość
a ja kupiłam mojemu synkowi 2 pary spodni ocieplanych i nawet jemu sie podobaja a on jest trudny jeżeli chodzi o ubrania ma 12 lat, jakość ok.