Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Mój facet dziwnie się zachowuje co robić

Polecane posty

Gość gość

Od kilku miesięcy spotykam się z facetem starszym o dwa lata (ma 25 lat), na początku imponowała mi jego pewność siebie, opanowanie, ale od kilku tygodni jest coraz bardziej smutny i często jak do mnie przychodzi to zaczyna płakać, mówi, że nikt go nie rozumie, nie kocha, że jego rodzina go nie znosi. Staram się wtedy z nim rozmawiać, pocieszyć jakoś, ale on mnie odpycha i mói, że i tak nie zrozumiem, po czym idzie na moje łóżko, przykrywa się kołdrą i tak leży i płacze. Dziwnie się czuję, nie wiem co o tym myśleć.

Gość gość
Co tym sądzicie? Co powinnam zrobić?

Gość gość
Eh, pytam serio:O Na początku był inny, pewny siebie, opanowany, spokojny, a teraz ciągle płacze i chodzi smutny. Jak proponuję: choć obejrzymy film, to on odp: Po co, i tak to nie ma sensu, nie rozumiesz mnie. itd.

Gość gość
On ma depresje bardzo mozliwe...musisz byc wyrozumiała czasami najklepiej tylko przytulicv bez słów .

Gość gość
jest niestabilny emocjonalnie, wyslij go do psychologa, a ty znajdz sobie innego

Gość gość
Facet ma nieleczoną depresje lub jest zwykłym wampirem energetycznym. Ja na walkę z płaczącym facetem zmarnowałam 6 lat. Facet teraz wyleczony, załatwiłam mu dobrą pracę a za podziękowanie dostałam zdradę.Ja mogę polecić zastanowić się ile emocji, sił i czasu możesz i chcesz zainwestować w tego faceta.

Gość gość
On ma depresję i ukrywa ją przed Tobą.

Gość gość
Raz pytałam go czy to może depresja? A on wtedy zaczął na mnie krzyczeć, jak zwykle stwierdził, że go nie rozumiem i poszedł do domu, 3 dni sie nie odzywał, a potem jak gdyby nigdy nic. Jesteśmy ze soba od niedawna, i nie wiem czy dam radę, bo co będzie później, skoro teraz tak się zachowuje.