Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

plamienie okres ciaza

Polecane posty

Gość gość

witajcie. pisze z malym problemem. otoz to ze mam nieregularne cykle. okres wahal mi sie miedzy 30-42 dni, ost okres mialam 2 wrzesnia I dopiero dostalam 4 listopada okres lecz bylo to samo plamienie naprawde kilka kropelek dziennie. skonczylo sie po 4 dniach, zrobilam pomiedzy wrzesniem a listopadem dwa testy ciazowe lecz wyszly negatywnie. dostalam okres 26 listopada trwal do 1 grudnia, I tego dnia spalam z chlopakiem bez zabezpieczenia i skonczyl w srodku. czy istnieje prawdopodobienstwo ciazy? z gory dziekuje za odpowiedzi.

Gość gość
tak, seks bez zabezpieczenia może zakonczyć się ciążą

Gość gość
dzieki za taka odpowiedz, lecz czytaj ze zrozumieniem ze mialam okres.

Gość gość
Ja też uważam że ciąża mimo to jest możliwa -masz spore problemy z cyklem więc różnie to może być z tymi dniami płodnymi. A u gina byłaś już w sprawie cyklu?

Gość gość
Idź do lekarza i ureguluj okres,zapoznaj sie z antykoncepcją,a potem się bzykaj.Inaczej zaciążysz

Gość gość
dla twojej informacji potrafie sie zabezpieczac, bralam tabletki anty przez 3 lata i lekarz pow zeby zrobic przerwe. takze doswiadczenie w tych sprawach mam :-) nie mysl sobie ze mam 15 lat I wskakuje sobie tak o do lozka bez zabezpieczenia, jak bylabym w ciazy nic by sie nie stalo, nawet bym sie cieszyla. poprostu szukam osob ktore cos mi doradza czy jest taka mozliwosc a nie. moj ginekolog jest na urlopie wiec narazie nie mam jak isc do niego, wraca w przyszlym tygodniu.